HomeΕΚΛΟΓΕΣΕνθουσιασμός στην επίσκεψη Κουράκη στο κέντρο του Ηρακλείου!

Ενθουσιασμός στην επίσκεψη Κουράκη στο κέντρο του Ηρακλείου!

Ο υποψήφιος δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με εμπόρους και πολίτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενθουσιασμός και επιβεβαίωση του πλειοψηφικού ρεύματος για την Δημοτική Κίνηση «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κουράκη!

Αυτά ήταν τα στοιχεία που κυριάρχησαν κατά την διάρκεια της επίσκεψης του επικεφαλής του συνδυασμού και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου για την ανταλλαγή των Πασχαλινών ευχών με τους εμπόρους, τους επιχειρηματίες και τους πολίτες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε με τους καταστηματάρχες οι οποίοι του μετέφεραν την αγωνία τους για την εικόνα του ιστορικού κέντρου και τα έργα που έχουν μείνει στάσιμα, αλλά και για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην εμπορική «καρδιά» της πόλης.

Με όραμα και σχέδιο

Από την άλλη πλευρά, οι δημότες που καθημερινά βρίσκονται στο κέντρο, αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι ζήτησαν λύσεις στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε σχέση με την καθαριότητα, την προσβασιμότητα και την έλλειψη χώρων στάθμευσης.

kourakhs-agora11

Ο Γιάννης Κουράκης, αναφέρθηκε στο όραμα της Δημοτικής Κίνησης και στον προγραμματισμό στοχευμένων παρεμβάσεων που θα αναβαθμίσουν την εικόνα της πόλης και του ιστορικού κέντρου, θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών και θα απαντούν στις ανάγκες των επιχειρηματιών, των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση