HomeHL-9Μεγάλη ποσότητα βεγγαλικών και κροτίδων «έπεσε» στα χέρια των αρχών

Μεγάλη ποσότητα βεγγαλικών και κροτίδων «έπεσε» στα χέρια των αρχών

Συνελήφθη ένας 51χρονος επιχειρηματίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη ποσότητα βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων που θα ριχνόταν στην τοπική αγορά ενόψει του Πάσχα κατάσχεσαν οι διωκτικές αρχές στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες συνελήφθη ένας 51χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται ως εισαγωγέας στον τομέα των πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αξιοσημείωτη ποσότητα περίπου 280.000 κροτίδων, η οποία εντοπίστηκε σε αποθήκη που διατηρεί ο συλληφθείς στο Ηράκλειο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

Συνελήφθη, σήμερα (26.04.2019) το πρωί στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 51χρονος ημεδαπός για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί βεγγαλικών πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την πρόληψη και καταστολή της παράνομης κατοχής βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων, εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων σήμερα (26.04.2019) οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

krotides4

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 51χρονου, όπου κατά τη διάρκεια αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 286.320 τεμάχια απαγορευμένων κροτίδων διαφόρων μεγεθών.

krotides5

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση