HomeHL-9Σταθερή η κατάσταση της Λιάνας Σταρίδα – Ευχές για ταχεία ανάρρωση

Σταθερή η κατάσταση της Λιάνας Σταρίδα – Ευχές για ταχεία ανάρρωση

Παραμένει στο νοσοκομείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας της υποψήφιας δημάρχου Ηρακλείου και αρχαιολόγου, Λιάνας Σταρίδα που χθες υπέστη ελαφρύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η κ. Σταρίδα αργά το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης ένιωσε αδιαθεσία με έντονους πόνους στην καρδιά.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο όπου σταθεροποιήθηκε από τους γιατρούς ενώ κρίθηκε απαραίτητη χειρουργική επέμβαση.

Ευχές από τους υποψηφίους δημάρχους προς την Λιάνα για ταχεία ανάρρωση

Με το άκουσμα της είδησης για την περιπέτειας υγείας που έχει η Λιάνα Σταρίδα άρχισαν να βγαίνουν ανακοινώσεις από τους υποψήφιους δημάρχους του Ηρακλείου.

Γιάννης Κουράκης (υποψήφιος δήμαρχος κι επικεφαλής του «Ηράκλειο 3.7.5.»:

«Στην αγαπητή φίλη Λιάνα Σταρίδα εκφράζω τόσο εγώ προσωπικά, όσο το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης, τις εγκάρδιες ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες» Ηλίας Λυγερός απευθύνει θερμές ευχές για ταχεία ανάρρωση στη Λιάνη Σταρίδα, να ξεπεράσει γρήγορα και ανώδυνα το πρόβλημα υγείας που της παρουσιάστηκε και να  επιστρέψει γερή και δυνατή στην οικογένεια της και στην παράταξη της.

Γ. Σισαμάκης (υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους»):  

 «Η καρδιά της Λιάνας είναι δυνατή και «γεμάτη» με την αγάπη της για το Ηράκλειο. Αυτή την αγάπη ο Δήμος την έχει ανάγκη. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσει και αυτή την περιπέτεια με την δυναμική που τη διακρίνει και θα βρεθεί και πάλι στις επάλξεις του αγώνα που δίνει με ήθος και εντιμότητα».

Εξάλλου, την κα Σταρίδα επισκέφθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, όπου της ευχήθηκε καλή ανάρρωση και αντάλλαξαν ευχές για καλή Ανάσταση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση