HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Άννα Ζερβού υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Η Άννα Ζερβού υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Στην παράταξη «Νέοι Δρόμοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμα νέα και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψηφιότητα, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Άννα Ζερβού, ξενοδοχοϋπάλληλο, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Άννα Ζερβού είναι μια δραστήρια γυναίκα, με μεγάλη όρεξη για προσφορά στα κοινά και η οποία με ανιδιοτέλεια και ενθουσιασμό επιθυμεί να συμβάλει και με τις δικές της δυνάμεις στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την ενίσχυση των αναπτυξιακών προοπτικών του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Υποδεχόμαστε με χαρά μια ακόμα δραστήρια συντοπίτισσά μας, την Άννα Ζερβού. Μια υποψήφια που με την παρουσία της ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι», μια γυναίκα αγαπητή και πρόσχαρη, ταλαντούχα και με πολλές ευαισθησίες. Μαζί και με την Άννα, συνεχίζουμε τις προσπάθειες για να πάμε το Μαλεβίζι μπροστά. Πάντοτε με τον απόλυτο σεβασμό στον συμπολίτη μας, με εμπειρία και ήθος, με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα. Και όταν έρχονται στο πλευρό μας τόσο αξιόλογοι άνθρωποι η αισιοδοξία για το ιδανικό αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να μας κατακλύζει. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Άννα Ζερβού και του εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση