HomeΕΚΛΟΓΕΣΣε πασχαλινό παζάρι και Ξενώνα Κακοποίησης γυναικών ο Πέτρος Ινιωτάκης

Σε πασχαλινό παζάρι και Ξενώνα Κακοποίησης γυναικών ο Πέτρος Ινιωτάκης

Συνοδευόμενος από μέλη της “Συν+Πράξης Δημοτών” και της “Άμεσης Δημοκρατίας”

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πολύχρωμο και εορταστικό Πασχαλινό παζάρι του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και ν. Ηρακλείου, βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους και μέλη της “Συν+Πράξης Δημοτών” και της “Άμεσης Δημοκρατίας”.

Ο κ. Ινιωτάκης θαύμασε τις πασχαλινές παραδοσιακές δημιουργίες και αντάλλαξε εγκάρδια ευχές με τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Τα έσοδα από το Παζάρι θα διατεθούν για τις ανάγκες του “Σπιτιού των Αγγέλων”!

Στον Ξενώνα Κακοποιημένης

Συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε δομές και υπηρεσίες που κυκλώνουν με αγάπη και προσφορά τους συνανθρώπους μας και μέσα στην ατμόσφαιρα πνευματικότητας και ευλάβειας της Μεγάλης Εβδομάδας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου Πέτρος Ινιωτάκης επισκέφτηκε τον Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί που ιδρύθηκε από τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και ν. Ηρακλείου.

Ο κ. Ινιωτάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους και φίλους της “Συν+Πράξης Δημοτών” και της “Άμεσης Δημοκρατίας”, συναντήθηκε με την πρόεδρο του Συνδέσμου Μαίρη Παχιαδάκη και τις γυναίκες που φιλοξενούνται εκεί.

iniotakhs3

Ακολούθησε ενημέρωση για το πολύχρονο κοινωνικό έργο της δομής και η συζήτηση περιστράφηκε και γύρω από τον άξονα του εθελοντισμού και της υποστηρικτικής του δράσης εκεί. Ο κ. Ινιωτάκης συνεχάρη την κ. Παχιαδάκη για την κοινωνική υπηρεσία του Συνδέσμου τονίζοντας ότι “Η ηρακλειώτικη κοινωνία γνωρίζει ότι μια καταπιεσμένη, κακοποιημένη γυναίκα έχει διέξοδο, υπάρχει γι αυτήν το στήριγμα του Ξενώνα σας” και συνέχισε σχολιάζοντας ότι “Ο εθελοντισμός αποτελεί ένα ανεξάντλητο κοινωνικό κεφάλαιο. Ο κάθε εθελοντής για εμάς είναι ένα “ιερό” πρόσωπο, αφού διαθέτει τον εαυτό του στην υπηρεσία του συνόλου και του κοινού καλού. Ο βαθμός της συνέπειας και της αφοσίωσής του εξαρτάται από εμάς, από τον εάν καταφέρουμε να τον εμπνεύσουμε”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση