HomeHL-LifestyleΠώς η Μέγκαν «πάγωσε» τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον αδελφό του Γουίλιαμ

Πώς η Μέγκαν «πάγωσε» τη σχέση του πρίγκιπα Χάρι με τον αδελφό του Γουίλιαμ

Γιατί ο δεσμός Χάρι - Μέγκαν ψύχρανε τα δύο αδέλφια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όσοι ασχολούνται επισταμένως με τα τεκταινόμενα και τις ίντριγκες στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας παρατήρησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο πως οι δύο πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι έδειχναν να έχουν μία «απόσταση» μεταξύ τους, όταν βρέθηκαν στη λειτουργία του Πάσχα. Παρότι, όπως λένε οι ειδικοί του «βασιλικού ρεπορτάζ», ο Γουίλιαμ τρέφει μεγάλη αγάπη για τον μικρό αδελφό του.

«Ο Γουίλιαμ είναι πολύ προστατευτικός με τον Χάρι» σχολίασε η Katie Nicholl στο Fox News. «Αγαπάει τον Χάρι. Πάντα είχαν ένα άρρηκτο αδελφικό δέσιμο. Δεν είμαι σίγουρη αν η σχέση τους είναι όπως ήταν. Αλλά οι σχέσεις εξελίσσονται και πιστεύω πως η δική τους άλλαξε για πάντα όταν ο Χάρι παντρεύτηκε».

Η Nicholl, best-selling συγγραφέας και βασιλική ανταποκρίτρια για το Vanity Fair, κυκλοφόρησε πρόσφατα το βιβλίο «Harry and Meghan: Life, Loss, and Love», το οποίο ασχολείται με τη σχέση τους και το πώς ο γάμος τους παίζει ρόλο στην αναμόρφωση της βρετανικής μοναρχίας.

Σύμφωνα με τη Nicholl «υπήρξαν κάποια θέματα για διάφορα ζητήματα» ανάμεσα στον Γουίλιαμ και τον Χάρι. Και κάποιες από αυτές τις ασυμφωνίες προέκυψαν όταν ο Χάρι άρχισε να βγαίνει με τη Μέγκαν Μαρκλ.

«Αξιόπιστες πηγές μου μου λένε πως η σχέση των δύο αδελφών πέρασε δοκιμασίες από τη στιγμή που ο Χάρι άρχισε να βγαίνει με τη Μέγκαν» εξήγησε η Nicholl. «Μου λένε πως, σε ιδιωτικό επίπεδο, ο Γουίλιαμ ανησυχούσε για το πόσο γρήγορα προχωρούσε η σχέση. Ήθελε να σιγουρευτεί πως ο Χάρι έπαιρνε τη σωστή απόφαση. Και πιστεύω πως ήταν ένα καλοπροαίρετο, αδελφικό ενδιαφέρον. Αλλά κάποια συμβουλή, κάποια ερώτηση για την ταχύτητα της σχέσης μάλλον δεν ακούστηκε καλά στον Χάρι, ο οποίος ένιωσε πως ο αδελφός του δεν ήταν όσο υποστηρικτικός όσο ο ίδιος θα ήταν. Οπότε σίγουρα υπήρξαν εντάσεις ανάμεσα στα αδέλφια».

Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο και καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί μετακόμισαν και από το παλάτι του Κένσιγκτον για το αγρόκτημα Φρόγκμορ, κίνηση που απομακρύνει το ζευγάρι από το δίδυμο Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον.

Σύμφωνα με τη Nicholl ήταν μια κίνηση που τα αδέλφια χρειάζονταν επειγόντως.

«Το ότι προχωρούν, με το όφελος του να μην ζουν ο ένας πάνω από τον άλλον στο Κένσινγκτον, νομίζω θα έχει ως αποτέλεσμα η σχέση τους να γίνεται μόνο πιο δυνατή» λέει.

Και παρότι αρχικά ο Γουίλιαμ είχε εκφράσει κάποια ανησυχία για τη σχέση του Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, τώρα συνειδητοποιεί πως η ηθοποιός του παρέχει κάποια σταθερότητα. «Νομίζω ο Γουίλιαμ βλέπει τώρα το πόσο χαρούμενο κάνει η Μέγκαν τον Χάρι. Νομίζω πως είναι εντυπωσιασμένος από τη Μέγκαν, το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στη βασιλική ζωή. Συνειδητοποίησε πως είναι το καλύτερο που μπορούσε να συμβεί στον Χάρι. Και ο πατέρας τους, ο πρίγκιπας Κάρολος, θεωρεί πως η Μέγκαν είναι υπέροχη».

Όπως έγραψε πρόσφατα η Sunday Times, ο Χάρι και η Μέγκαν είναι πιθανό να ζήσουν στο εξωτερικό, πιθανώς στην Αφρική, μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Εκείνοι θα ασχοληθούν με την προώθηση θεμάτων της Κοινοπολιτείας και με φιλανθρωπικούς σκοπούς, αφήνοντας τον Γουίλιαμ να ετοιμάζεται για τη διαδοχή του θρόνου.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση