HomeΕΚΛΟΓΕΣΡέθυμνο Αξίζεις: «Θυμήθηκαν την ακτοπλοϊκή σύνδεση την παραμονή των εκλογών»

Ρέθυμνο Αξίζεις: «Θυμήθηκαν την ακτοπλοϊκή σύνδεση την παραμονή των εκλογών»

Θοδωρής Νίνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για διαχρονικά λάθη, πολιτική απραξία και προεκλογικό φαινομενικό ενδιαφέρον κατηγορεί η παράταξη του Θοδωρή Νίνου «Ρέθυμνο Αξίζεις» την Δημοτική Αρχή Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της παράταξης:

Δυστυχώς, ο διαχρονικός πολιτικός εμπαιγμός απέναντι στις Ρεθεμνιώτισσες και στους Ρεθεμνιώτες από μεριά της Δημοτικής Αρχής του κ. Μαρινάκη συνεχίζεται μέσα από κακοστημένες παραστάσεις φαινομενικού- προεκλογικού ενδιαφέροντος.

Πολιτικές αστοχίες χρόνων και μια σειρά λανθασμένων χειρισμών και επιλογών επιχειρείται να συγκαλυφθούν πρόσκαιρα μέσα από ένα προεκλογικής φύσεως (και μόνο) ενδιαφέρον. Ως πεδίο «πολιτικής εξαπάτησης» και αυτή τη φορά επιλέχτηκε το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ρεθύμνου – Πειραιά.

Σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι που διοικούν το Δήμο Ρεθύμνης τα τελευταία 13 χρόνια, επιδίδονται σε ένα προεκλογικό αγώνα φαινομενικού ενδιαφέροντος, αναθέτοντας μόλις 33 μέρες πριν τις κάλπες την εκπόνηση προμελέτης βιωσιμότητας, που θα συγκεντρώσει τις προδιαγραφές της μελέτης ώστε να διερευνηθεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση του Ρεθύμνου με το λιμάνι του Πειραιά.

Η αγωνία του κ. Μαρινάκη να παρουσιάσει μια ωραιοποιημένη εικόνα της πραγματικότητας προς στους Ρεθεμνιώτες έχει καταστεί πλέον ολοφάνερη. Σήμερα, κανένας δεν τον πιστεύει και κανένας δεν τον ακούει. Η ακτοπλοϊκή σύνδεση οφείλει να πάψει να αποτελεί μια ακόμη ανεκπλήρωτη παράγραφος στις προεκλογικές του δεσμεύσεις! Είχε στη διάθεση του 13 ολόκληρα χρόνια να πράξει το αυτονόητο!

Οι Ρεθεμνιώτες γνωρίζουν καλά τους λόγους που ο κ. Μαρινάκης επέλεξε συνειδητά να υποβαθμίζει ένα διαχρονικό και συλλογικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας για άρση του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού. Ο πολιτικός εμπαιγμός οφείλει να λάβει τέλος!

Ως δημοτικός συνδυασμός χαιρετίζουμε κάθε σοβαρή προσπάθεια που επιχειρείται. Η επόμενη Δημοτική Αρχή οφείλει να διεκδικήσει και να στηρίξει από την πρώτη στιγμή έμπρακτα και όχι στα λόγια κάθε πρωτοβουλία που θα οδηγήσει στην άρση του ακτοπλοϊκού αποκλεισμού του Ρεθύμνου εξυπηρετώντας τις Ρεθεμνιώτισσες και τους Ρεθεμνιώτες ποιοτικά και με ασφάλεια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση