HomeHL-9Επιτέλους: Παραδόθηκαν οι ράμπες εξόδου από τον ΒΟΑΚ στο Κοκκίνη Χάνι

Επιτέλους: Παραδόθηκαν οι ράμπες εξόδου από τον ΒΟΑΚ στο Κοκκίνη Χάνι

Μετά από αναμονή μηνών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραδόθηκαν οι ράμπες της εξόδου από τον ΒΟΑΚ στο ύψος της περιοχής Κοκκίνη Χάνι, ένα έργο που αναμενόταν εδώ και μήνες από κατοίκους και επισκέπτες.

Το σημείο επισκέφθηκε σήμερα ο  Δ/νων Σύμβουλος ΟΑΚ Φώτης Καζάσης, ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων ΟΑΚ Γιώργος Αγαπάκης και ο Γενικός Διευθυντής Συγκοινωνιακών Υποδομών Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών  κ. Γιάννης Καρνέσης που μαζί με τον βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη παρακολούθησαν την εκτέλεση των τελευταίων εργασιών.

Όπως ανέφερε ο κ. Βαρδάκης με αφορμή την παράδοση των ραμπών στην κυκλοφορία: «Σήμερα δίνεται τέλος στην ταλαιπωρία χιλιάδων κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής, καθώς μετά από πολύμηνες διαδικασίες που περιελάμβαναν και νομιμοποίηση του έργου, που λειτουργούσε περίπου 10 έτη παράνομα, αυτό επιτέλους ολοκληρώθηκε. Είναι κομβική η χρονική στιγμή που παραδίδεται σε κυκλοφορία, καθώς βρισκόμαστε στην περίοδο των εορτών του Πάσχα αλλά και στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, οπότε και αναμένεται κατακόρυφη αύξηση των επισκεπτών τους οποίους ασφαλώς και θα εξυπηρετεί καλύτερα η συγκεκριμένη οδική διασύνδεση.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση