HomeΕΚΛΟΓΕΣΠαντελής Καραγιαννάκης: Προχωρούμε δυναμικά στον αγώνα που ξεκινήσαμε

Παντελής Καραγιαννάκης: Προχωρούμε δυναμικά στον αγώνα που ξεκινήσαμε

Επίσημη παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού «Αποκόρωνας, η γη μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημόσια ευχαριστήρια επιστολή απευθύνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αποκορώνου Παντελής Καραγιαννάκης σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του «Αποκόρωνας, η γη μας» ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην ανοιχτή επιστολή του ο κ. Καραγιαννάκης αναφέρει τα εξής:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και πάλι όλους όσοι παραβρέθηκαν στη μεγαλειώδη συγκέντρωση, κατά την παρουσίαση του συνδυασμού μας «Αποκόρωνας, η γη μας». Η παρουσία σας, μας γέμισε αυτοπεποίθηση και δύναμη για να προχωρήσουμε δυναμικά τον όμορφο αγώνα που ξεκινήσαμε και να εντείνουμε την προσπάθειά μας, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για άμεση βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και ταυτόχρονα να υλοποιήσουμε, σταδιακά, ένα μακρόπνοο αναπτυξιακό σχέδιο, που έχουμε οραματιστεί για τον τόπο μας.

Ιδιαίτερα, θέλω να ευχαριστήσω έναν-έναν ξεχωριστά τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, που με τη δυναμική και ανιδιοτελή προσφορά τους στην παράταξή μας και την υποδειγματική συνεργασία τους συνετέλεσαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί μια απίστευτα επιτυχημένη παρουσίαση του συνδυασμού μας «Αποκόρωνας, η γη μας».

pantelhs-katagiannakhs2

Η συγκέντρωση είχε ποιοτικό και ποσοτικό περιεχόμενο.

Σας ευχαριστώ, σας ευχαριστώ πολύ.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη η μη αναφορά στα άτομα που βοηθούν και θα συνεχίσουν να βοηθούν και οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο. Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, Αγγελίνα, Γιάννη, Εμμανουέλα, Μαρία, Παναγιώτη και άλλους ακόμα.

Τελειώνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που παραβρέθηκαν με θεσμική ή επιστημονική αρμοδιότητα στο νομό Χανίων:

Στον πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δ. Κρήτης κ. Σοφιανό Σπύρο για τη συμμετοχή του και την υπόσχεσή του ότι θα βοηθήσει τον Αποκόρωνα όταν υπάρξει ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ Σπύρο.

Στον πρώην αντιπρύτανη και καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, (τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος) κ. Νίκο Νικολαΐδη. Έχει βοηθήσει και βοηθά τον Αποκόρωνα με την επιστημονική του γνώση. Αυτή τη στιγμή, εκπονεί μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας του ποταμού Κοιλιάρη, με ανάθεση από την Περιφέρεια Κρήτης. Ευχαριστώ πολύ Νίκο.

Στον κ. Βοζινάκη Κώστα πρώην διευθυντή Υ.Ε.Β. απόλυτο γνώστη του υδάτινου πλούτου του Αποκόρωνα, με εύστοχες παρεμβάσεις κατά το παρελθόν. Έχει υδρο-αρδεύσει επιτυχώς πολλές περιοχές που παρουσίαζαν προβλήματα. Θα μας βοηθήσει απλόχερα και στο μέλλον. Ευχαριστώ πολύ Κώστα.

Στον Γιαννούλη Νίκο, πρώην δήμαρχο Φρε και νυν Περιφερειακό Σύμβουλο. Ευχαριστώ Νίκο για την προσφορά σου στην παράταξή μας «Αποκόρωνας, η γη μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση