HomeΕΚΛΟΓΕΣΔήμος Ρεθύμνου: Ο Γιώργος Βαλαρής ενισχύει το ψηφοδέλτιο Νίνου

Δήμος Ρεθύμνου: Ο Γιώργος Βαλαρής ενισχύει το ψηφοδέλτιο Νίνου

«Ρέθυμνο Αξίζεις»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμα σημαντική υποψηφιότητα με γνώση και εμπειρία στα ζητήματα του Ρεθύμνου, έρχεται να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου. Πρόκειται για τον Πολιτικό Μηχανικό Γιώργο Βαλαρή, που πήρε την απόφαση να εργαστεί και να προσφέρει με την παράταξη «Ρέθυμνο Αξίζεις», δίπλα στον αυριανό δήμαρχο Θοδωρή Νίνο.

Ο Γιώργος Βαλαρής είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ρεθύμνου, ενώ έχει δραστηριοποιηθεί τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Οι γονείς του, Θεμιστοκλής και Ιωάννα Βαλαρή υπήρξαν πρωτοπόροι του τουρισμού στο Ρέθυμνο και όντας από οικογένεια που ασχολήθηκε με τον τουρισμό έχει εμπειρία και στον τουριστικό τομέα.

Είναι παντρεμένος με την Αγάπη Λαχνιδάκη κι έχουν τρία παιδιά.

Ο ίδιος αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Χρειάζεται αγάπη για το δήμο Ρεθύμνου, μεράκι, όραμα, πνεύμα συνεργασίας και όρεξη για δουλειά. Με το Θοδωρή Νίνο, μας ενώνει ένα κοινό όραμα για το δήμο Ρεθύμνου. Ένα δήμο με πάμπολλες δυνατότητες σε κάθε τομέα που όμως δεν αξιοποιήθηκαν, καθώς υπάρχουν σωρεία θεμάτων που θα έπρεπε να έχουν επιλυθεί και δυστυχώς χρονίζουν.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση