HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Ανδρομάχη Μαστρογιαννάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Η Ανδρομάχη Μαστρογιαννάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Για το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμα νέα, δυναμική και ιδιαίτερα αξιόλογη υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Ανδρομάχη Μαστρογιαννάκη, τελειόφοιτο του Πολυτεχνείου Κρήτης, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Ανδρομάχη Μαστρογιαννάκη είναι μια γυναίκα με πολλές κοινωνικές ανησυχίες και διάθεση για προσφορά στα κοινά. Δραστήρια και ταλαντούχα, επιθυμεί να συμμετάσχει ενεργά στη διαμόρφωση των συνθηκών ανάπτυξης του τόπου μας και με τις ικανότητές της, να ενισχύσει την κοινή προσπάθεια.

mamoulakis-mastrogiannaki

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα νέα υποψηφιότητα, αυτή της Ανδρομάχης Μαστρογιαννάκη, έρχεται να ενισχύσει τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Μια γυναίκα νέα, δραστήρια και ταλαντούχα, με πολλές ικανότητες και διάθεση προσφοράς. Μαζί και με την Ανδρομάχη, συνεχίζουμε την προσπάθεια ανάπτυξης του Μαλεβιζίου. Την προσπάθεια της ισόρροπης και πολύπλευρης ανάδειξης όλων των πλεονεκτημάτων που κάνουν τον τόπο μας μοναδικό. Με έναν οραματικό και συνάμα ρεαλιστικό σχεδιασμό, με εμπειρία και γνώση, με ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα, προχωράμε μπροστά! Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Ανδρομάχη Μαστρογιαννάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση