HomeHL-SportsΕργοτέλης Α.Ε. Καραϊσκάκης 1-1

Εργοτέλης Α.Ε. Καραϊσκάκης 1-1

Με το 1-1 από το Παγκρήτιο έφυγαν οι Αρτινοί, που αγωνιούν για το αν θα βρεθούν τελικά στη Σούπερ Λίγκα 2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς νικητή έληξε τη Μεγάλη Δευτέρα η αναμέτρηση στο Παγκρήτιο, με Εργοτέλη και Α.Ε. Καραϊσκάκης να μένουν στο ισόπαλο 1-1 για την 29η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Ένα αποτέλεσμα, βέβαια, που δεν είναι καλό για τους φιλοξενούμενους, αφού με 40 βαθμούς έπεσαν στην 11η θέση και για την ώρα είναι εκτός Σούπερ Λίγκας 2.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου με 48 πόντους βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, η πρώτη σημαντική στιγμή καταγράφηκε στο 25′ και ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Τζιώρα να πλασάρει εντός περιοχής και τον Καλογεράκη να αποκρούει.

Στο 43′ ο Ροντρίγκεθ έπιασε την κεφαλιά μετά από φάουλ με γέμισμα στην περιοχή των Κρητικών, για να φύγει άουτ η μπάλα, ενώ για τον Εργοτέλη η μοναδική καλή ευκαιρία ήταν αυτή του 45′, όταν ο Μπάτζιος έκανε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Τσέλιου και η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 54′ η κεφαλιά του Ιατρούδη ήταν για λίγο άστοχη, ενώ οι «πράσινοι» απάντησαν στις ευκαιρίες με τον Τζιώρα στο 58′, το πλασέ του οποίου από κοντά απέκρουσε ο Καλογεράκης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ωστόσο, ο έμπειρος φορ με σουτ εντός περιοχής ήταν πιο εύστοχος και άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει ο Ροβίθης στο 69′ κι ενώ είχε περάσει στον αγώνα μόλις δύο λεπτά νωρίτερα, βρίσκοντας δίχτυα σε κενή εστία μετά από αρχική επέμβαση του Μέλκα σε ένα γύρισμα.

Στο 76′ ο Εργοτέλης έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μαζουλουξή με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Έφορντ στο 80′ να κάνει το σουτ και την μπάλα να περνά λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι Ηρακλειώτες πίεζαν για το 2-1 και στο 88′ ο Τσέλιος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, για να ολοκληρώσουν τον αγώνα με ποδοσφαιριστή λιγότερο και οι Αρτινοί στο 90’+2 με την αποβολή του Ροντρίγκεθ, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντάουλας του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής με βοηθούς τον Πλακά του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής και τον Γούρνια του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Κίτρινες: 27′ Μαζουλουξής, 56′ Μπαχανάκ – 40′ Ψιάνος, 71′ Βουκμίροβιτς.

Κόκκινες: 76′ Μαζουλουξής – 90’+2 Ροντρίγκεθ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπουρσέλης (17′ λ. τρ. Οικονόμου, 67′ λ. τρ. Ροβίθης), Μπαχανάκ, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπρους, Τσέλιος, Kουατένγκ (46′ Mπουτσάκης), Έφορντ, Μανουσάκης, Ιατρούδης.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Μέλκα, Παπανίκου, Παναγιώτου, Ροντρίγκεθ, Καψάλης, Χούσος (86′ Μπαντέ), Ψιάνος, Βουκμίροβιτς (79′ Ματθαίου), Κάκκο, Άλεξιτς, Τζιώρας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση