HomeΕΚΛΟΓΕΣΜε τη διοίκηση των Ομάδων Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού συναντήθηκε ο Θ. Νίνος

Με τη διοίκηση των Ομάδων Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού συναντήθηκε ο Θ. Νίνος

Στο πλαίσιο των επαφών του με τους φορείς της πόλης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι επαφές με τους φορείς της πόλης με σκοπό την ενημέρωση πάνω στους άξονες και τις θέσεις του συνδυασμού «Ρέθυμνο Αξίζεις».

Συνάντηση με μέλη από το ΔΣ του Προεδρείου των Ομάδων Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού (ΟΡΚ) πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Ρεθύμνου, Θοδωρής Νίνος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μάνο Παλαφούτη.

Η επίσκεψη αποτελεί μέρος μια σειράς επαφών που είναι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα και αποσκοπούν στην ενημέρωση των αρμόδιων φορέων αναφορικά με τους άξονες, τις θέσεις και τις προτεραιότητες του ίδιου και της δημοτικής παράταξης πάνω σε ζητήματα κομβικής σημασία για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ρεθύμνου.

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκαν ζητήματα αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοργάνωση, προβληματισμοί για την κατεύθυνση του θεσμού, καθώς και θέματα υποδομών που θα επιτρέψουν στην διοργάνωση να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αναγκαιότητα άμεσων παρεμβάσεων στην ήδη υπάρχουσα αποθήκη κατασκευής των αρμάτων με στόχο την βελτίωση των συνθηκών και την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Παράλληλα, υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα κατασκευής νέας μεγαλύτερης χωρητικότητας αποθήκης σύγχρονων προδιαγραφών, καθώς και θέματα αναφορικά με τη στήριξη των ομάδων στην δημιουργία των αρμάτων. Υπήρξε σαφής δέσμευση του κ. Θοδωρή Νίνου για ετήσια λειτουργία του Γραφείου Καρναβαλιού και έναν ολοκληρωμένο πρακτικά υλοποιήσιμο σχεδιασμό στο τομέα της προώθησης και της προβολής. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα για πραγματοποίηση δημόσιων οικονομικών απολογισμών και πεπραγμένων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ, κ. Αλεξάκης Χρήστος, κα Δελήμπαση Διαμαντούλα, κ. Κλαψινός Πέτρος, κ. Μιχάλας Νίκος, κα Φραγκιαδάκη Στεφανία και κ. Χόμπης Βαλάντης, ο Θοδωρής Νίνος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του ΔΣ της ΚΕΔΗΡ, κ. Παλαφούτης Μάνος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση