HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Μαρία Παπακαλούση υποψήφια με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Η Μαρία Παπακαλούση υποψήφια με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη

Για να πάει «Η Κρήτη Μπροστά»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της η Μαρία Παπακαλούση για την Περιφερειακή ενότητα Λασιθίου με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, και τον συνδυασμό «Η Κρήτη Μπροστά».

Η ανακοίνωση της κ.Παπακαλούση:

«Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη για την τιμητική πρόταση που μου έκανε να συμμετάσχω στο συνδυασμό «Η Κρήτη μπροστά» .

Ζω μόνιμα στην Κρήτη από το 2001. Η Κρήτη είναι ευλογημένος τόπος, είναι παράδεισος όπως συνηθίζω να την αποκαλώ. Οι άνθρωποι της, ο πολιτισμός της, η παράδοση της, ο φυσικός της πλούτος είναι κάποιοι από τους λόγους που με κάνουν να την αγαπώ και να τη θεωρώ πλέον πατρίδα μου!
Είναι η πρώτη φορά που θέτω τον εαυτό μου στην κρίση της ευρύτερης κοινωνίας και μπήκα σε αυτή τη διαδικασία με διάθεση για δουλειά και μεγάλο αίσθημα ευθύνης, γιατί πιστεύω πως το νησί, και ιδιαίτερα ο νομός Λασιθίου, έχει μεγάλες ανάγκες που πρέπει να αντιμετωπιστούν τάχιστα από το κράτος. Εδώ και χρόνια, οι υποδομές είναι ελλιπείς και οι ήδη υπάρχουσες είναι είτε εγκαταλελειμμένες είτε αφημένες στην τύχη τους. Κάτι τέτοιο όμως δεν αξίζει ούτε σε αυτούς που ζουν εδώ ούτε σε εκείνους που την επισκέπτονται τουριστικά. Γι’ αυτό συστρατεύομαι με τον Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, γιατί αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει !

Με ειλικρίνεια, υπευθυνότητα και συνεργασία! Γιατί η Κρήτη αξίζει τα καλύτερα!»

Διαφήμιση
Διαφήμιση