HomeHL-WorldΣοκ στην Κύπρο από τη δράση του serial killer

Σοκ στην Κύπρο από τη δράση του serial killer

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές του δεύτερου φονικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκάρουν οι εξελίξεις σχετικά με τα εγκλήματα ενός, όπως όλα δείχνουν, “κατά συρροή δολοφόνου” στην Κύπρο, όπου ο 35χρονος λοχαγός παραδέχτηκε ενώπιον δικαστηρίου τη δολοφονία και της γυναίκας που εντοπίστηκε το Σάββατο στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Πρόκειται για την Arian Palanas Lozano 28 ετών από τις Φιλιππίνες. Την είχε γνωρίσει τον Ιούλιο του 2018 μέσω του διαδικτύου. Στις 21 Ιουλίου 2018 την πήρε σπίτι του και την ώρα που έκαναν έρωτα τη στραγγάλισε. Μετά την έδεσε και πέταξε το πτώμα της στο μεταλλείο. Στο δικαστήριο επιβεβαιώθηκε και επισήμως από ανακριτή της υπόθεσης ότι ο 35χρονος παραδέχτηκε και τις δολοφονίες της Marry Rose και της 6χρονης κόρης της.

Ο 35χρονος εμφανίστηκε χωρίς δικηγόρο, καθώς ο Ηλίας Στεφάνου αποσύρθηκε από την υπεράσπιση. Το Δικαστήριο ενέκρινε δεύτερο διάταγμα προσωποκράτησής του, για άλλες 6 μέρες αφού παράλληλα συντρέχει και το προηγούμενό του που είναι 8 μέρες.

Σύμφωνα με πληροφόρηση του politis.com.cy, η δεύτερη νεκρή, Arian Palanas Lozano, εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της πρώην Βοηθού Αρχηγού Αστυνομίας (Εκπαίδευσης) Μαριάννας Φραντζή. Είχε δηλωθεί στην Αστυνομία η εξαφάνισή της έπειτα από εκδρομή της Arian στο Τρόοδος (προηγουμένως η κυρία Φραντζή φέρεται να επικοινώνησε με τη φίλη της Arian, που υποτίθεται ότι θα περνούσαν μαζί τις διακοπές στις Πλάτρες, ωστόσο αυτή δεν είχε ιδέα), αλλά αρχειοθετήθηκε από το Σώμα ως μη αστυνομικής φύσεως, γιατί για άγνωστους λόγους θεωρήθηκε ότι είχε φύγει στο εξωτερικό από τα Κατεχόμενα.

Η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου διεξήχθη υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αφού στον χώρο βρέθηκαν πάνοπλα μέλη της δύναμης.

Προηγουμένως οι ανακριτές του ΤΑΕ μετέφεραν τον λοχαγό στη λίμνη Ξυλιάτου, για να τους υποδείξει το σημείο που έθαψε ή πέταξε στο νερό την 6χρονη.

Μετά την ανεύρεση και της δεύτερης σορού στο μεταλλείο στο Μιτσερό, η Αστυνομία ξανάρχισε με το πρώτο φως τις έρευνες τόσο στο Μιτσερό, όπου υπάρχουν ενδείξεις για πιθανό εντοπισμό κι άλλων πτωμάτων, όσο και στη λίμνη του Ξυλιάτου για εντοπισμό της σορού της εξάχρονης κόρης του πρώτου θύματος.

Πηγή: politis.com.cy

Διαφήμιση
Διαφήμιση