HomeHL-9Νεάπολη: Τη Δευτέρα απολογείται ο ηλικιωμένος που συνελήφθη για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη

Νεάπολη: Τη Δευτέρα απολογείται ο ηλικιωμένος που συνελήφθη για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη

Ο κατηγορούμενος δεν έχει ξανααπασχολήσει τις Αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ασυνήθιστη για τα δεδομένα της περιοχής υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις προηγούμενες ημέρες στη Νεάπολη. Η αστυνομία πέρασε την περασμένη Παρασκευή χειροπέδες στο πλαίσιο του αυτοφώρου σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, κάτοικο της περιοχής, μετά από καταγγελία από ζευγάρι για περιστατικό ασέλγειας στο 6χρονο κοριτσάκι τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, οι γονείς του κοριτσιού ισχυρίζονται στην καταγγελία τους ότι ενώ το κοριτσάκι είχε πάει να παίξει με τα εγγόνια του ηλικιωμένου, σε κάποια στιγμή ο άνδρας προσπάθησε να το απομονώσει για να το ακουμπήσει σε απόκρυφα σημεία. Μόλις το 6χρονο παιδί μετέφερε στους γονείς του όλα αυτά, οι ίδιοι αιφνιδιάστηκαν και αποφάσισαν να ειδοποιήσουν τις αρχές, που μετέβησαν στην περιοχή και συνέλαβαν τον ηλικιωμένο, μεταφέροντας τον στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου.

Το περιστατικό φέρεται να έχει σοκάρει το ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, καθώς όπως ανέφεραν στην «Α» έγκυρες πηγές ο κατηγορούμενος δεν έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές.

Ο ηλικιωμένος θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι και την Δευτέρα, όποτε και θα μεταφερθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λασιθίου για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση