HomeHL-9Αποχαιρέτησαν την 20χρονη Κωνσταντίνα που «έσβησε» μετά από τροχαίο

Αποχαιρέτησαν την 20χρονη Κωνσταντίνα που «έσβησε» μετά από τροχαίο

Το μήνυμα της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε η κηδεία της 20χρονης Κωνσταντίνας που άφησε την τελευταία της πνοή στην… άσφαλτο έπειτα από τροχαίο ατύχημα.

Φίλοι, συγγενείς, συμφοιτητές της άτυχης Κωνσταντίνας αλλά και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Μασταμπά Ηρακλείου.

dagalakh

Το μήνυμα της Πρυτανείας του Πολυτεχνείου Κρήτης

Η 20χρονης Κωνσταντίνα Δαγαλάκη ήταν φοιτήτρια στη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Η είδηση του θανάτου της «πάγωσε» τόσο τους συμφοιτητές της όσο και την πρυτανεία η οποία εξέδωσε ανακοίνωση.

dagalakh1

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Το Πολυτεχνείο Κρήτης για μία ακόμη φορά θρηνεί τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου, μέλους της Πολυτεχνικής μας Κοινότητας. Σήμερα, 20 Απριλίου 2019 τα ξημερώματα, η φοιτήτρια της Σχολής Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης (ΜΠΔ) Κωνσταντίνα Δαγαλάκη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Ευρισκόμενοι μπροστά στη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών, συμμεριζόμαστε τον πόνο και το μαρτύριο της απώλειας που βιώνει η οικογένεια της Κωνσταντίνας, καθώς και οι συμφοιτητές, καθηγητές, φίλοι και γνωστοί της.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Κυριακή των Βαΐων, 21 Απριλίου 2019, στις 11:30πμ, στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μασταμπά στο Ηράκλειο Κρήτης και παρακαλούμε όσα προσφιλή πρόσωπα δύνανται να παραστούν.

Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε ότι η οδική παιδεία και ασφάλεια είναι ευθύνη όλων μας ανεξαιρέτως. Ας κάνουμε ο καθένας αυτό που μας αναλογεί για να έχουμε επιτέλους ασφαλείς μετακινήσεις. Στη μνήμη της Κωνσταντίνας…

Διαφήμιση
Διαφήμιση