HomeHL-SportsΟ Αντώνης Καράτζης στηρίζει την ομάδας βόλει του ΟΦΗ

Ο Αντώνης Καράτζης στηρίζει την ομάδας βόλει του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αντώνης Καράτζης και ο όμιλος επιχειρήσεων Καράτζη, θα είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας βόλει του ΟΦΗ στην Α1 κατηγορία.

Το μήνυμα αυτό αναδείχθηκε από την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, με τον Αντώνη Καράτζη.

Ο τελευταίος, άκουσε με ενδιαφέρον, την προσπάθεια που έκανε φέτος το βόλει του ΟΦΗ, για να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει και εξέφρασε την πρόθεση του, να στηρίξει και να βοηθήσει τον ΟΦΗ, ώστε να αποτελέσει μια σταθερή δύναμη τα επόμενα χρόνια, στην Volley League.

Παράλληλα, συνεχάρη τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την προσπάθεια που κάνει στο σύλλογο και στο τμήμα βόλει του ΟΦΗ.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης ανέφερε για την συνάντηση ότι «θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Καράτζη και τον Ομιλο επιχειρήσεων Καράτζη, για την μεγάλη και διαχρονική βοήθεια, που παρέχει στον ΟΦΗ συνολικά, όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στα τμήματα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Είναι σημαντικό, για την προσπάθεια που ξεκινάμε στο βόλει του ΟΦΗ, να έχουμε δίπλα μας, μεγάλες Κρητικές επιχειρήσεις, όπως αυτή».

Στη συνάντηση που έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, συμμετείχαν ακόμη ο γνωστός φίλος του ΟΦΗ Νίκος Ανδριαδάκης και ο εκπρόσωπος τύπου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιώργος Κορτσιδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση