HomeHL-MarketΕπίσημη έναρξη λειτουργίας του Creta Maris Beach Resort

Επίσημη έναρξη λειτουργίας του Creta Maris Beach Resort

Με τελετή αγιασμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, το Creta Maris Beach Resort ανήγγειλε την επίσημη έναρξη λειτουργίας του για την τουριστική περίοδο 2019, με την τέλεση Αγιασμού από τον πάτερ της ενορίας Χερσονήσου, παρουσία των Αρχών της Χερσονήσου.

Σε μία κομβική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, το Creta Maris Beach Resort άνοιξε τις πόρτες του και καλωσόρισε επίσημα τους επισκέπτες του, τελώντας τον καθιερωμένο ετήσιο Αγιασμό των χώρων του ξενοδοχείου, στον οποίο παρέστησαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Μεταξά κ. Ανδρέας Μεταξάς, καθώς και η ομάδα διοίκησης του ξενοδοχείου.

creta-maris

Την επίσημη έναρξη λειτουργίας του Creta Maris Beach Resort  τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χερσονήσου κα. Τσιχλή Αικατερίνη, ο εκπρόσωπος της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κρήτης (ΕΟΤ) κ. Γιώργος Αλεξάκης, ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου κ. Γιώργος Μακρογιαννάκης και ο προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Χερσονήσου κ. Μανώλης Κουκάκης.

Ο διευθυντής του Creta Maris Beach Resort κ. Νίκος Βλασιάδης ευχαρίστησε θερμά τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε από καρδιάς σε όλη την ομάδα του ξενοδοχείου «καλή δύναμη για μια ακόμα εξαιρετική χρονιά προσφοράς αυθεντικής Κρητικής φιλοξενίας στους επισκέπτες μας».

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort

Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον όμιλο Metaxa Hospitality Group και λειτουργεί από το 1975, σε απόσταση αναπνοής από τη Χερσόνησο και μόλις 25 λεπτά (24 χλμ.) από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου. Με δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, το Creta Maris Beach Resort συνδυάζει την παράδοση και την πολυτέλεια σε μια όμορφη παραλία, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την αυθεντική κρητική φιλοξενία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση