HomeHL-9Τρία κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ηρακλείου – 11.500 τουρίστες

Τρία κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ηρακλείου – 11.500 τουρίστες

Οι δύο προσεγγίσεις ήταν homeport

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρία κρουαζιερόπλοια με 11.500 χιλιάδες επιβαίνοντες κατέπλευσαν το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου στην προβλήτα IV – V στο λιμάνι του Ηρακλείου. Δύο από τις προσεγγίσεις ήταν homeport, των κρουαζιερόπλοιων AIDA VITA της εταιρείας AIDA και του MEIN SCHIFF 4 της εταιρείας TUI CRUISES και μία transit, του πλοίου MEIN SCHIFF HERZ . Οι homeport προσεγγίσεις φέτος ξεκίνησαν πολύ νωρίς, με το κρουαζιερόπλοιο AIDA BLU να ανοίγει την αυλαία, στις 29 Μαρτίου 2019.

Η διαδικασία επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών και ελέγχου κύλησε ομαλά γεγονός που οφείλεται στον άρτιο εξοπλισμό, την συνεισφορά του προσωπικού και τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν.

Οι επιβάτες που επισκέφθηκαν την πόλη μας είχαν αρκετό χρόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας να απολαύσουν τη βόλτα τους στην πόλη, τις εκδρομές και την επίσκεψη στα ιστορικά μνημεία.

Σήμερα Παρασκευή 19 Απριλίου, το κρουαζιερόπλοιο MEIN SCHIFF 4, επέλεξε να καταπλεύσει ξανά εκτάκτως στο λιμάνι του Ηρακλείου, λόγω τεχνικού προβλήματος στο νησί της Σαντορίνης που ήταν το προγραμματισμένο λιμάνι άφιξης για το κρουαζιερόπλοιο.

Οι δύο επόμενες προσεγγίσεις τύπου Homeport αναμένονται την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο , 26 Απριλίου και 27 Απριλίου αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση