HomeΚΡΗΤΗΤα έργα των Καλεσσών στο επίκεντρο

Τα έργα των Καλεσσών στο επίκεντρο

Οι αναπλάσεις, οι ασφαλτοστρώσεις και τα έργα βελτίωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλεσσών Αντώνη Βασιλάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Άρη Σαλούστρου, συζητήθηκαν όλα τα έργα του οικισμού και οι παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν δρομολογηθεί, όπως είναι οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων, οι διανοίξεις και οι τσιμεντοστρώσεις, τα έργα στο κοιμητήριο, οι καθαρισμοί κοινόχρηστων χώρων, οι νέοι προβολείς που τοποθετούνται στο γήπεδο, το μεγάλο έργο ανάπλασης, κ.α.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να εξελιχθούν όλα τα έργα ομαλά, με την ελπίδα ότι από τώρα και στο εξής οι καιρικές συνθήκες δεν θα δημιουργήσουν άλλα προβλήματα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Νομίζω ότι όλοι θα συμφωνήσουν ότι τα Καλέσσα, αυτός ο πανέμορφος οικισμός, μπορεί και συνδυάζει αρμονικά την γραφικότητα του παραδοσιακού, με την λειτουργικότητα ενός αστικού κέντρου. Παρουσιάζοντας δε υψηλούς ρυθμούς οικιστικής ανάπτυξης, αποτελεί βασική προτεραιότητα για τη Δημοτική μας Αρχή η συνέχιση των παρεμβάσεων στην περιοχή. Με τη συνεργασία του εξαιρετικά δραστήριου Προέδρου Αντώνη Βασιλάκη, τον οποίο και θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ για την αποτελεσματικότητά του, αλλά και την σημαντικότατη συνεισφορά του στενού μου συνεργάτη Δημήτρη Λυδάκη, του αγαπητού σε όλους Καρίκη, που μπορεί να λείπει αυτές τις μέρες από κοντά μας αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα υγείας – περαστικό, όπως όλοι ευχόμαστε – αλλά η ψυχή και ο λογισμός του δεν φεύγουν από τον τόπο μας, είμαι σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε ακόμα θεαματικότερα αποτελέσματα. Γιατί πραγματικά, τα Καλέσσα αξίζουν αυτά τα αποτελέσματα!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση