HomeΚΡΗΤΗΕλεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις για τη ζωοκλοπή

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι τρεις για τη ζωοκλοπή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν τελικά πριν από λίγη ώρα οι τρεις άνδρες ηλικίας 25,35 και 39 ετών οι οποίοι κατηγορούνται για τη ζωοκλοπή των 150 προβάτων που σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη στο Πανόραμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Σημειώνεται ότι ο καθένας από τους τρεις κατηγορούμενους θα πρέπει να καταβάλλει χρηματική εγγύηση ύψους 1000 ευρώ, ενώ θα πρέπει να εμφανίζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους, μια φορά το μήνα.

Θυμίζεται ότι για τη ζωοκλοπή των συνολικά 150 προβάτων, έχει συλληφθεί ένας ακόμη άνδρας ηλικίας 20 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ, καθώς στην προσπάθειά του να διαφύγει από την Αστυνομία, έσπασε τα πόδια του.

Εξάλλου, οι διωκτικές αρχές αναζητούν ακόμη έναν 35χρονο, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε στη ζωοκλοπή.

Οι κατηγορίες που έχει απαγγείλει ο Εισαγγελέας εναντίον των κατηγορούμενων είναι ζωοκλοπή από κοινού, και κατά περίπτωση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, απείθεια και κατοχή ξύλινου ροπάλου.

Θυμίζεται ότι η ζωοκλοπή σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, με τους δράστες να κλέβουν 150 πρόβατα από ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας 50χρονου, στο χωριό Πανόραμα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Η Αστυνομία προχώρησε λίγες ώρες μετά το συμβάν στη σύλληψη του 20χρονου και του 39χρονου, ενώ χθες συνέλαβε και τους δύο άνδρες ηλικίας 25 και 35 ετών, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν επίσης στη ζωοκλοπή.

ekriti.gr, Νικόλας Αγγελίνος

Διαφήμιση
Διαφήμιση