Την ενοχή του σεκιουριτά ζήτησε η Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης και την αθώωση των υπολοίπων τριών κατηγορουμένων στην υπόθεση υπεξαίρεσης 1.300.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο της εταιρίας όπου εργαζόταν αλλά και από ΑΤΜ τραπεζών.

Στο εδώλιο θα κάθονταν ο βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης ο οποίος στην απολογία του παραδέχτηκε την υπεξαίρεση ενώ για τους άλλους τρεις συγκατηγορούμενους του ισχυρίστηκε ότι ενεργούσαν για εκείνον και δεν πήραν χρήματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος υπάλληλος της γνωστής εταιρίας σεκιούριτι του Ηρακλείου, εκμεταλλευόμενος τη θέση ευθύνης που του είχε ανατεθεί κατάφερε να αποσπάσει σε διάστημα ενάμιση περίπου χρόνου μετρητά ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Μάιο του 2015 όταν ο κατηγορούμενος άρπαξε από το χρηματοκιβώτιο της εταιρίας περισσότερα από 500.000 ευρώ και έσπευσε να εξαφανιστεί. Στη συνέχεια όπως αποδείχθηκε, σε ενάμιση χρόνο αποσπούσε τμηματικά χρήματα από τα ΑΤΜ τραπεζών σε διάφορα σημεία της Κρήτης, καθώς είχε καταφέρει να παραβιάζει τις ειδικές θήκες όπου αποθηκεύονται τα χαρτονομίσματα χωρίς να αφήνει ίχνη.

Ο ίδιος μετά τη σύλληψή του είχε ισχυριστεί στις αρχές πως προέβη στην ενέργεια αυτή καθώς είχε πέσει θύμα τοκογλύφων που απειλούσαν τον ίδιο αλλά και τα μέλη της οικογένειάς του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση