HomeHL-GreeceΜητέρα πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια

Μητέρα πέταξε το νεογέννητο μωρό της στα σκουπίδια

Στο Αίγιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν μια 30χρονη γυναίκα εισήχθη με αιμορραγία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου μετά από τοκετό, χωρίς όμως να έχει μαζί της το νεογέννητο.

Το νεογνό βρέθηκε αργότερα νεκρό σε έναν κάδο απορριμμάτων στο Αίγιο.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου είχαν ήδη κινητοποιηθεί μετά από μια ανώνυμη καταγγελία και ανακάλυψαν το νεκρό βρέφος στον κάδο που τους υποδείχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του filodimos.gr. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας και η ενημέρωση από τους γιατρούς του νοσοκομείου ότι μια νεαρή είχε παρουσιάσει αιμορραγία κατόπιν επιπλοκών από τοκετό χωρίς να έχει μαζί της το μωρό, τους οδήγησε στο νοσοκομείο του Ρίου.

Η 30χρονη επίτοκος, που εντοπίστηκε στη Μαιευτική Γυναικολογική κλινική, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το βρέφος γεννήθηκε νεκρό και ομολόγησε ότι εκείνη το πέταξε στα σκουπίδια για να κρύψει τη γέννα, αφού ήταν παιδί εκτός γάμου και φοβόταν τον κοινωνικό της περίγυρο.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών που έδωσε εντολή να συλληφθεί, ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έτσι, η νεαρή γυναίκα συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενη, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους στενούς συγγενείς της για να τους πάρουν καταθέσεις, καθώς θεωρούν απίθανο να «ξεφορτώθηκε» μόνη της το νεογέννητο, λόγω της κατάστασής της. Το άτυχο νεογνό θα εξεταστεί από ιατροδικαστή για να εξακριβωθεί αν πράγματι γεννήθηκε νεκρό ή ήταν ζωντανό όταν η πετάχτηκε στον κάδο.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση