Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για τον αγνοούμενο περιηγητή από την Πολωνία Andrzej Weber, τα ίχνη του οποίου χάνονται την Τρίτη 9 Απριλίου.

Πρόκειται για έναν 64χρονο άνδρα, έμπειρο στις περιηγήσεις, ο οποίος είχε έρθει μόνος του στην Κρήτη για διακοπές. Ωστόσο, από τις 8 Απριλίου που είχε την τελευταία επικοινωνία με την οικογένειά του τα ίχνη του χάνονται και το κινητό του τηλέφωνο παραμένει απενεργοποιημένο.

Στο μεταξύ, από χθες στα Χανιά βρίσκεται η κόρη του αγνοούμενου άνδρα, η οποία ταξίδεψε από την Κρακοβία στην Κρήτη προκειμένου να ενημερώνεται δια ζώσης για την πορεία των ερευνών και τα αποτελέσματά τους, από τις αρμόδιες αρχές.

Οι έρευνες  για τον εντοπισμό του 64χρονου δεν έχουν σταματήσει, και συνεχίζονται  σήμερα με τη συνδρομή δύναμης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανώπολης. Συνολικά δέκα πυροσβέστες με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή της Σούγιας αναζητώντας τα ίχνη του 64χροου Weber.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι στιγμής έχει βρεθεί μέρος του κατασκηνωτικού εξοπλισμού του στην απόληξη του φαραγγιού της Τρυπητής στα Σφακιά.

Μέλη της οικογένειάς του με αναρτήσεις στα social media ζητούν συνδρομή για τον εντοπισμό του. Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά για τις προθέσεις του, ο Weber επιδίωκε μετά από περιήγηση στην περιοχή της Σούγιας να επισκεφθεί τη Γαύδο.

Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1,94 μ., αδύνατη δομή σώματος, γκριζοπράσινα μάτια και κοντά γκρίζα μαλλιά. Φορούσε αθλητικά ρούχα και έφερε σακίδιο με ορειβατικό εξοπλισμό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση