HomeΕΚΛΟΓΕΣΑνακοίνωση υποψηφιότητας για το Δήμο Αγίου Νικολάου

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για το Δήμο Αγίου Νικολάου

Με τον Αντώνη Ζερβό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την υποψηφιότητα του με το συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει ο Ιωάννης Λασιθιωτάκης.

«Γεννήθηκα στο Κρούστα και κατοικώ στον Άγιο Νικόλαο. Έχω τρία παιδιά.

Αποφοίτησα από την Σχολή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Υπηρέτησα, επί τριάντα και πλέον χρόνια, με την ειδικότητα του Δασολόγου στην Διεύθυνση Δασών Ν. Λασιθίου και τώρα είμαι συνταξιούχος. Διετέλεσα ως υποδιευθυντής, προϊστάμενος του Τμήματος Προγραμματισμού και εκτέλεσης Δασοτεχνικών έργων και στο τμήμα Δασικών Χαρτογραφήσεων και Δασικού Κτηματολογίου.
Επί δύο τετραετίες είχα εκλεγεί ως δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο μας, διετέλεσα Αντιδήμαρχος, πρόεδρος στην Επιτροπή Περιβάλλοντος του δήμου, πρόεδρος στο συμβούλιο της ΔΕΥΑΝ, μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Συμμετείχα ως μέλος στο συμβούλιο της ΔΑΕΑΝ (Μαρίνας) και στο συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Σε σχολεία του Δήμου μας διετέλεσα πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών.

Επί τρεις θητείες είχα εκλέγει στο συμβούλιο του ΤΟΕΒ Καλού Χωριού, όπου και διατέλεσα ως αντιπρόεδρος και τώρα είμαι εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Γενικής Συνέλευσης του ίδιου ΤΟΕΒ.

Έχω διατελέσει μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩ.ΤΕ.Ε., συμμετείχα στις συντονιστικές επιτροπές οργάνωσης ημερίδων και διημερίδων και εισηγήθηκα θέματα Επιστημονικού-Γεωτεχνικού ενδιαφέροντος.
Διετέλεσα μέλος, στο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Κρήτης, στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Ν. Λασιθίου και στο διοικητικό συμβούλιο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου.
Επίσης, είχα εκλεγεί μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής του Πανελληνίου Συλλόγου Δασολόγων, και μέλος της Κοινωνικής Συμπαράστασης Περιφέρειας Κρήτης Εφορείας Προσκόπων Ν. Λασιθίου.

Μετά από πολλά χρόνια συμμετοχής και προσφοράς μου στα κοινά και στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου μας, αποφάσισα για μια ακόμη φορά να συμμετέχω στο συνδυασμό «Δικαίωμα στην Πόλη». Το ψηφοδέλτιο που συγκροτήθηκε είναι κατά πολύ ανανεωμένο, ενωτικό, απαρτίζεται από αξιόλογους ανθρώπους, με δημιουργικότητα, με όρεξη για δουλειά και οι περισσότεροι με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά. Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, οραματιστής, που προσπαθεί συνεχώς να οργανώσει, να αξιοποιήσει και να βελτιώσει τις συνθήκες στον Δήμος μας.

Με συλλογική προσπάθεια και αγώνα να αναδείξουμε τον συνδυασμό μας στις εκλογές, για να συνεχίσει και να ολοκληρώσει του έργο που ξεκίνησε πριν 5 χρόνια.

Η Αξιοποίηση της γνώσης και εμπειρίας που απέκτησα κατά την διάρκεια της αυτοδιοικητικής μου θητείας με έκανε γνώστη όλων των προβλημάτων που απασχολούν το τόπο μας.

Στόχοι και προτεραιότητες μου είναι: Ισόρροπη ανάπτυξη του αστικού κέντρου και των Δημοτικών Ενοτήτων σε υποδομές, αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, στον πολιτισμό και στην επιμόρφωση. Οραματίζομαι ένα δήμο εξωστρεφή, σύγχρονο, να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους – ποιοτική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, του πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα – προστασία, ανάδειξη και αξιοποίηση του ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος και τις ομορφιές του τόπου μας – την ενεργητική συμμετοχή των ανθρώπων με αναπηρία, βοήθεια και αλληλεγγύη στις ευπαθείς ομάδες – εξυπηρέτηση του δημότη και όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση της καθημερινότητας – συμετοχικότητα των δημοτών στην λήψη αποφάσεων του Δήμου – και συμμετοχή σε εθελοντικές δράσεις.
Τίποτα δεν μας χαρίζεται με αγώνα τα διεκδικούμε.»
Μαζί συνεχίζουμε!!!
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση