HomeΕΚΛΟΓΕΣΜήνυμα νίκης για τις ευρωεκλογές από το Ηράκλειο

Μήνυμα νίκης για τις ευρωεκλογές από το Ηράκλειο

Εκδήλωση παρουσία του Γιώργου Καμίνη και άλλων υποψηφίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαζική ήταν η συμμετοχή των πολιτών του Ηρακλείου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε το ΚΙΝΑΛ παρουσία των υποψηφίων ευρωβουλευτών του Κινήματος, μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Καμίνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΙΝΑΛ:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής ευχαριστεί τις συντρόφισσες και τους συντρόφους για τη μαζική τους συμμετοχή, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, στην εκδήλωση για το πολιτικό πλαίσιο των Ευρωεκλογών, παρουσία των υποψήφιων ευρωβουλευτών του Κινήματος, Γιώργου Καμίνη, Γιάννη Μεϊμάρογλου, Γιάννη Δάλμα και Ισμήνης Μώρου και του Γραμματέα της Κ.Ο. Βασίλη Κεγκέρογλου.

Το Κίνημα Αλλαγής έχει προγραμματικό πλαίσιο για να βάλει τέλος στην παρακμή της πολιτικής και τις πολιτικές λιτότητας, να διευρύνει το ευρωπαϊκό κεκτημένο και να δημιουργήσει νέες προοπτικές για μια Ευρώπη της ανάπτυξης, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι ψήφος στην αυθεντική προοδευτική ατζέντα, καταδικάζει τις ετερόκλητες ευκαιριακές συμμαχίες των δήθεν αριστερών και των ακροδεξιών και οδηγεί στη μεγάλη πολιτική ανατροπή στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση