HomeΕΚΛΟΓΕΣΣυνάντηση Αρναουτάκη και «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας»

Συνάντηση Αρναουτάκη και «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας»

Για το κοινό αγώνα των συνδυασμών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχαν σήμερα ο επικεφαλής και τα στελέχη της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας» Μιχάλης Κλάδος Περιφερειακός σύμβουλος, ιατρικός επισκέπτης, Γιώργος Τερζάκης εκπαιδευτικός π. Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Μανόλης Βαρδουλάκης χημικός, Μαρία Μαρή αρχαιολόγος, οι οποίοι είναι και υποψήφιοι στην Π.Ε. Ηρακλείου, στο ενωτικό-πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο «Κρήτη η Ζωή μας» που συγκροτήθηκε μετά το ανοιχτό κάλεσμα συνεργασιών που απηύθυνε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Στη συνάντηση συζητήθηκε ο αγώνας και οι κοινοί στόχοι για την Κρήτη και εκφράστηκε η αισιοδοξία για το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα όπως αναφέρεται σε δηλώσεις  των υποψηφίων τονίζεται η συμμετοχή «σε ένα προοδευτικό μέτωπο συνεργασίας και προγραμματικών συγκλίσεων» και ότι, «η Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης , συμμετέχει στην ευρεία αυτοδιοικητική παράταξη, με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη για ένα αύριο, που θα ανταποκρίνεται στα οράματα της νέας γενιάς, θα καλύπτει τις ανάγκες των παραγωγικών και κοινωνικών δυνάμεων του νησιού, θα δημιουργεί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για δημιουργία, ανάπτυξη και απασχόληση. Στόχος είναι να κάνουμε το νησί μας ιδανικό τόπο για να ζούμε να δημιουργούμε και να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας».

Επίσης υποψήφιοι της «Ριζοσπαστικής Συνεργασίας» από την υπόλοιπη Κρήτη στο ψηφοδέλτιο «Κρήτη η Ζωή μας» με επικεφαλής το Σταύρο Αρναουτάκη είναι :

Από την Π.Ε. Χανίων: Πέτρος Λυμπεράκης Περιφερειακός Σύμβουλος ερευνητής στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, Γιάννης Λουφαρδάκης συνταξιούχος συνεταιριστικός υπάλληλος-μέλος κοινωφελούς επιχείρησης Δήμου Πλατανιά, Αντώνης Παπαδεράκης μαθηματικός, π. γ.γ. Εμπορίου του Υπουργείου Οικονομίας, Κατερίνα Μανιμανάκη γιατρός ορθοπεδικός Επιμελήτρια Α΄ στο νοσοκομείο Χανίων.

Από την Π.Ε. Ρεθύμνου: Μανόλης Αυγενάκης πολιτικός μηχανικός, Εμμανουέλα Μαθιουδάκη νοσηλεύτρια, προϊσταμένη στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Μυλοποτάμου

Π.Ε. Λασιθίου: Μανόλης Αβραμάκης Αρχιτέκτονας-Μηχανικος, Χρύσα Σταυρακάκη-Λουτριανάκη, συνταξιούχος Δικαστική επιμελήτρια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση