HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτο ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Τάλως, στα Καμίνια, η Λιάνα Σταρίδα

Στο ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Τάλως, στα Καμίνια, η Λιάνα Σταρίδα

Συναντήθηκε με μέλη της δομής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ηλικιωμένους – μέλη του ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ Τάλως, στα Καμίνια, συναντήθηκε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου, επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο ενΑλλαγή», Λιάνα Σταρίδα.

Η υποψήφια δήμαρχος επισκέφθηκε το ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ, ενημερώθηκε για τα προβλήματα της δομής και άκουσε τα παράπονα των ηλικιωμένων για τις δραστηριότητες που καταργήθηκαν και για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής. «Είτε ερχόμαστε εδώ, είτε πηγαίνουμε στο καφενείο, είναι, δυστυχώς, το ίδιο. Η δημοτική αρχή δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Κόπηκαν δραστηριότητες, ενώ, τα τελευταία χρόνια, δεν υπήρξε μέριμνα ώστε να πραγματοποιηθεί έστω και μία εκδρομή» είπαν οι ηλικιωμένοι.

starida2

Η κ. Σταρίδα τόνισε ότι τα ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ του δήμου Ηρακλείου πρέπει να ενισχυθούν με νέες δραστηριότητες και τμήματα και δεσμεύθηκε να εξαντλήσει κάθε περιθώριο ώστε να ενταχθούν ξανά οι εκδρομές στο πρόγραμμα των ηλικιωμένων. «Μπορεί ο χαρακτήρας της δομής να έχει αλλάξει, ωστόσο, τα ΚΕΚΟΙΦ-ΑΠΗ πρέπει να αποτελούν σημεία συνάντησης και δημιουργικής απασχόλησης για τους ηλικιωμένους. Και οι εκδρομές είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε η υποψήφια δήμαρχος Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση