HomeHL-9Απολογούνται οι δύο για το 1,5 κιλό κοκαΐνης

Απολογούνται οι δύο για το 1,5 κιλό κοκαΐνης

Την είχαν κρύψει στα δοκάρια της στέγης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ρεθύμνου θα περάσουν σήμερα τα δύο αδέλφια προκειμένου να απολογηθούν για τις μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που έκρυβαν στα δοκάρια της οικίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου το τελευταίο διάστημα «είχαν» υπό στενή παρακολούθηση έναν 44χρονο και έναν 48χρονο.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής οι αστυνομικοί τους είχαν στήσει«καρτέρι».

Σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα που έχουν από κοινού αλλά και στο σπίτι του 44χρονου, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν συνολικά:

• 1 κιλό και τριακόσια είκοσι δύο (322) γραμμάρια κοκαΐνης σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες,
• 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
• 100 φυσίγγια,
• το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών
• ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
• 13 γραμμάρια κάνναβης,
• 2 κινητά τηλέφωνα
kokaini kokaini
Η κρυψώνα τους ήταν… εντυπωσιακή.
Οι συσκευασίες, που περιείχαν σχεδόν 1,5 κιλά κοκαΐνης, ήταν επιμελώς κρυμμένες στα δοκάρια… της στέγης.

Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

«Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, με αίσθημα υπερηφάνειας, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υ.Α. Ρεθύμνης, καθώς και όλων των υπολοίπων εμπλεκόμενων υπηρεσιών της Δ.Α. Ρεθύμνης, που επιδεικνύοντας ιδιαίτερο επιχειρησιακό ζήλο, πίστη στο καθήκον και άρτια επιχειρησιακή οργάνωση, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση την 13/04/2019, προέβησαν στη σύλληψη δύο (2) ημεδαπών οι οποίοι κατείχαν και διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνης).

Η επιτυχία αυτή, έρχεται να προστεθεί στις πολλές και αξιόλογες υποθέσεις που χειρίστηκε και εξιχνίασε το Τ.Δ.Ν. Ρεθύμνης της Υ.Α. Ρεθύμνης, στο συνεχή αγώνα κατά των ναρκωτικών».

Διαφήμιση
Διαφήμιση