HomeΕΚΛΟΓΕΣΥποψήφια με τον συνδυασμό του Α. Ζερβού η Αλεξάνδρα Μαυρομάτη

Υποψήφια με τον συνδυασμό του Α. Ζερβού η Αλεξάνδρα Μαυρομάτη

Διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την υποψηφιότητα της με το συνδυασμό «Δικαίωμα στην πόλη» του δημάρχου Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβού ανακοινώνει η Αλεξάνδρα Μαυρομάτη.

Σε γραπτή της δήλωση η υποψήφια δημοτική σύμβουλος αναφέρει:

«Γεννήθηκα το 1971, έχω δυο κόρες και είμαι παντρεμένη με τον Ηλία Καλαμάκη, ο  οποίος διατηρεί περίπτερο στην Αμμουδάρα.

Μεγάλωσα στην πόλη μας, παρακολούθησα το κλασσικό λύκειο και σπούδασα στο ΤΕΙ Ηρακλείου στο τμήμα κοινωνικής εργασίας. Έχω το Proficiency στα Αγγλικά και στη διάρκεια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας μου συνεχή είναι η επιμόρφωση μου στο επιστημονικό μου πεδίο.

Στο αντικείμενο των σπουδών μου ξεκίνησα να εργάζομαι το 1998, οπότε κι εργάστηκα στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων, το 2000 – 2006 ήμουν υπεύθυνη δομής στο Πρόγραμμα Μονάδα Κοινωνικής Μέριμνας του δήμου μας και από το 2007 μέχρι και σήμερα είμαι Επιμελήτρια Ανηλίκων & Κοινωνικής Αρωγής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μέχρι το 2017 στη περιφέρεια του Νομού Χανίων και στη συνέχεια του νομού μας.

Από το 2010 μέχρι το 2014 διετέλεσα μέλος στο Δ.Σ. της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Χανίων.

Δεν έχω ασχοληθεί μέχρι σήμερα ποτέ με τα κοινά, όμως λόγω της επαγγελματικής ενασχόλησης μου για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του αντικειμένου της εργασίας μου, έχω αρκετή εμπειρία από συνεργασίες και δημιουργία δικτύων.

Αν με την υποστήριξη σας μου δώσετε την ευκαιρία να εκλεγώ με συνέπεια και υπευθυνότητα θα προσπαθήσω να βελτιώσω τομείς που αφορούν την καθημερινότητα μας.

Τον ελεύθερο χρόνο μου συνηθίζω να κάνω μακρινούς περιπάτους σε όμορφα μέρη, μάλλον επειδή μεγάλωσα σ’ αυτήν εδώ την πόλη. Όλες οι παρεμβάσεις πρέπει να είναι  στοχευμένες και σύμφωνες με το φυσικό κάλλος και την ποικιλία των εμπειριών που προσφέρει ο τόπος μας, οι σχεδιασμοί ανάπτυξης πρέπει να αφορούν όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας.

Συμμετέχω στο συνδυασμό του Δημάρχου Αντώνη Ζερβού «Δικαίωμα  στην  πόλη». Ένα συνδυασμό με ευρείες δυνατότητες, αξιόλογα στελέχη και ιδιαίτερη δυναμική, θέλω και μπορώ να εργαστώ για την βελτιστοποίηση των όρων ζωής μας

Διαφήμιση
Διαφήμιση