HomeHL-9Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 25χρονος Μάριος

Παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο ο 25χρονος Μάριος

Μετά από δύο μήνες νοσηλείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το χαμόγελο επέστρεψε και πάλι στα χείλι των συγγενών και φίλων του 25χρονου Μάριου Πατσαδάκη,που αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο μετά από δύο μήνες νοσηλείας .

Η περιπέτεια της υγείας του Μάριου Πατσαδάκη ξεκίνησε στις 8 Φεβρουαρίου όταν τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι σε τροχαίο ατύχημα με την μοτοσυκλέτα και υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις με τους γιατρούς να εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του.

Ο Μάριος απέδειξε όμως πως είναι παλικάρι.
Κατάφερε και κέρδισε τη μάχη με τη ζωή, ωστόσο έχει ακόμα μπροστά του και άλλους «αγώνες» να δώσει.

Αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα στην δεξιά πλευρά και πρέπει να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

1

Ο Μάριος θα μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης στο Ηράκλειο.

Αν και δεν υπάρχουν κλίνες για την παραμονή του εκεί , συγγενικά του πρόσωπα θα τον πηγαινοφέρνουν προκειμένου να κάνει την κατάλληλη θεραπεία για να μπορέσει και πάλι να σταθεί στα πόδια του.

3

Ακούραστη στο πλευρό του, η μητέρα του Νικη Ασκορδαλακη, η οποία από 10 ετών τον μεγάλωσε ολομόναχη καθώς ο σύζυγος της έφυγε από τη ζωή.

Όμως τα χρήματα που απαιτούνται για την αποκατάσταση του είναι πολλά και το κόστος δυσβάσταχτο για την ίδια, καθώς ο 25χχρονος που πριν λίγους μήνες απολύθηκε από τον στρατό δεν είναι ασφαλισμένος.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους συγγενείς και φίλοι που κάνουν έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει όπως μπορεί τον 25χρονο νεαρό να σταθεί και πάλι στα πόδια του.
2
204/643614-58/Εθνική Τράπεζα ΙΒΑΝ GR 1201102040000020464361458 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΑΤΣΑΔΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

Συγκινημένη από την ανταπόκριση του κόσμου η μητέρα του

Η μητέρα του , Νικη Ασκορδαλακη, δεν έκρυψε τη συγκίνησή της για την ανθρωπιά που συναντά από αγνώστους, οι οποίοι προσπαθούν να προσφέρουν ακόμη και μέσα από το υστέρημά τους και θέλει να ευχαριστήσει τον καθένα ξεχωριστά.
«Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο και πραγματικά δεν έχω λόγια. »

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση