HomeCity Guide«Ακούς τη γιορτή;» του Σέργιου Γκάκα

«Ακούς τη γιορτή;» του Σέργιου Γκάκα

Στο Θέατρο ΚΑΤΩ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Θέατρο Κάτω και η ομάδα Τσόκαρα μάς προσκαλούν στη βραβευμένη παράσταση, διάκριση στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου της Αθήνας, να «ακούσουμε τη γιορτή» το Σάββατο 20 Απριλίου στις 17:30 απευθυνόμενοι σε μικρούς, από 2,5 ετών και πάνω, και μεγάλους, ριψοκίνδυνους θεατές!

Παρέα με τον κλόουν Μπλουμ και τη μεγάλη του επιθυμία να δει ανεμώνες θα παρασυρθούμε μέσα σ’ ένα δάσος και σε έναν βαθύ ύπνο 3 μηνών, 12 ημερών και 5 ωρών! Όταν ξυπνήσουμε το τσίρκο μας θα έχει φύγει κι έτσι ξεκινάει ένα ταξίδι για να ξαναβρεθεί η γιορτή… Μία περίεργη περιπλάνηση που σκοντάφτει πάνω σε παράξενους και ωραίους τύπους που μάς μαθαίνουν όσα μπορούν να συμβούν όταν οι άνθρωποι έχουν τα χέρια τους ενωμένα! Μια βαλίτσα που μιλάει, κόλπα και κούκλες είναι οι συνδαιτυμόνες μας στη γιορτή!

Η ομάδα Τσόκαρα ταξιδεύει με μια βαλίτσα μέσα στην ιστορία και την παρουσιάζει με τρόπο κωμικό χρησιμοποιώντας λόγο, σωματικό θέατρο, ζωντανή μουσική, στοιχεία κουκλοθεάτρου, αυτοσχεδιασμό και διαδραστική επαφή με το κοινό.

Χώρος παράστασης : Θέατρο ΚΑΤΩ, Θεοτοκοπούλου 28
Παραγωγή – Σκηνοθεσία: Ομάδα Τσόκαρα

Πρωτότυπη Μουσική: Θάνος Κοσμίδης
Κοστούμια: Αγγελική Μπόζου
Κούκλες: Φεβρωνία Ρειζίδου
Μάσκες: Ιφιγένεια
Παίζουν: Ελεάννα Αποστολάκη, Μελίσσα Κωτσάκη, Ανδρομάχη Σπανέλλη

τηλ. Κρατήσεων: 2810 34 34 83 / 6987107922

Τιμές εισιτηρίων: ενιαίο 8€, άνεργοι – πολύτεκνοι 5€

H παράσταση είναι μια σύμπραξη της Θεατρικής Ομάδας Τσόκαρα, με τον Τεχνοχώρο Τζεπέτο στο Ρέθυμνο, το Youca στα Χανιά & το Θέατρο ΚΑΤΩ στο Ηράκλειο

Επόμενες παραστάσεις:
Κυριακή 21 Απριλίου, ώρα 12:00 – Τεχνοχώρος Τζεπέτο (Κατεχάκη Χειμάρρας, Ρέθυμνο, τηλ. 690 641 9699)
Κυριακή 21 Απριλίου, ώρα 18:00 – YouCA (Καραϊσκάκη 76, Χανιά, τηλ 694 6632 733)

Διαφήμιση
Διαφήμιση