Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί, αναμένεται να περάσει νωρίς το μεσημέρι, ο 59χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε στον 12χρονο σήμερα ανιψιό του.

Ο εισαγγελέας Ηρακλείου του έχει ασκήσει ποινική δίωξη για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο ίδιος τόσο στις αστυνομικές αρχές όσο και στον εισαγγελέα αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Ο 59χρονος Ηρακλειώτης ο οποίος έχει παιδιά και εγγόνια,κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά το ανιψάκι του από το 2016.

Εντωμεταξύ, ενόψει της σημερινής απολογίας του 59χρονου, η δικηγόρος κ. Μαρίνα Παναγιωτάκη, από την οποία ζητήθηκε να αναλάβει την υπεράσπιση του, διαχωρίζει την θέση της και απέστειλε την ακόλουθη γραπτή δήλωση: «Πράγματι, μου ζητήθηκε από την οικογένεια του κατηγορουμένου να αναλάβω την υπεράσπιση του. Θα ήθελα να γνωστοποιήσω, προκειμένου να σιωπήσουν οι κακόβουλοι «ψίθυροι», ότι αρνήθηκα την εκπροσώπηση του κατηγορουμένου. Θα παραμείνω πιστή στον αξιακό μου κώδικα, αφήνοντας σε άλλο συνάδελφο να υπηρετήσει το τεκμήριο της αθωότητας».

Η σύλληψη του 59χρονου

Η καταγγελία που έφτασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ήταν σοκαριστική.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανηλίκων που χειρίζονται την υπόθεση είχαν υπό στενή παρακολούθηση τον 59χρονο το τελευταίο διάστημα.

Στα πλαίσια του αυτοφώρου, για κατοχή όπλου, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της ανατριχιαστικής αυτής καταγγελίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδί εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό του πρόσωπο τα όσα βίωνε τα τελευταία χρόνια στα χέρια του θείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση