HomeΕΛΛΑΔΑΣάμο: Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα που έπεσε στη θάλασσα

Σάμο: Νεκρή ανασύρθηκε γυναίκα που έπεσε στη θάλασσα

Τραγωδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τραγική κατάληξη είχε το ταξίδι 51 μεταναστών ανοιχτά της Σάμου, καθώς μία γυναίκα, κάτω από άγνωστες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα και παρά την προσπάθεια εντοπισμού της, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρή.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, λιμενικό σκάφος εντόπισε τις πρωϊνές ώρες, λέμβο με 51 μετανάστες, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην προβλήτα του εμπορικού λιμανιού, στο Καρλόβασι.

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι, οι οποίοι είχαν αρχίσει να αποβιβάζονται από την λέμβο στη στεριά, γυναίκα έπεσε στη θάλασσα και έκτοτε αγνοείται.

Άμεσα, υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού της ανωτέρω, στις οποίες συμμετείχαν ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα σκάφος της FRONTEX, ένα αλιευτικό σκάφος, ενώ παράλληλα απογειώθηκε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η ανωτέρω εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη χωρίς τις αισθήσεις της και διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Από τη Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση