HomeHL-SportsΚέρκυρα Ηρόδοτος 2-0

Κέρκυρα Ηρόδοτος 2-0

Οι Φαίακες επικράτησαν με 2-0 του Ηροδότου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον Τάσο Θέο να ντεμπουτάρει ως πρώτος τεχνικός, η Κέρκυρα επέστρεψε το Σάββατο  στο δρόμο των επιτυχιών, κερδίζοντας εντός έδρας τον Ηρόδοτο με 2-0 για την 27η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Έτσι, οι Φαίακες έφτασαν τους 41 βαθμούς και βρίσκονται στην 7η θέση, με τους Κρητικούς από την πλευρά τους να παραμένουν στους 28 πόντους και σε δυσχερή θέση, όντας 13οι και στη ζώνη του υποβιβασμού.

Ο Σιατραβάνης άνοιξε το σκορ στο 23′ με σουτ εκτός περιοχής, για να αγγίξει την ισοφάριση η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη στο 58ο λεπτό, όταν ο Κουτζαβασίλης έδειξε τα αντανακλαστικά του σε υπέροχο σουτ του Σιαλμά.

Δεν έγινε λοιπόν το 1-1 και, αντίθετα, οι γηπεδούχοι «κλείδωσαν» το τρίποντο με το γκολ του Πασά στο 67′, που βρήκε δίχτυα από κοντά και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπαΐλης του Συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας με βοηθούς τον Φραγκούλη του Συνδέσμου Πρέβεζας/Λευκάδας και τον Γιάντση του Συνδέσμου Ημαθίας.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Τάσος Θέος): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Aναστασίου, Ιωάννου, Θεοδωράκης, Νίκιτς, Ζορμπάς, Πασάς, Μότα, Σιατραβάνης, Τουράμ.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Γιώργος Λυρώνης): Τσιλιγκίρης, Γραικός, Τουγλής, Μουκίδης, Ανδρέου, Αργκιλέσι, Νύκταρης, Μπαρέττας, Γκούφας, Αγγελούδης, Κασαπάκης.<

Διαφήμιση
Διαφήμιση