HomeΕΚΛΟΓΕΣΜηνάς Σταυρακάκης: Συναντήσεις για τα προβλήματα της Βιάννου

Μηνάς Σταυρακάκης: Συναντήσεις για τα προβλήματα της Βιάννου

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Από τη Βιάννο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μηνάς Σταυραάκης με το Σύνδυασμο «Βιάννος, Πάμε Μπροστά», υποδέχτηκε τον Εντεταλμένο Συμβουλο Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλη Βαμιεδάκη και εκ νέου υποψήφιο περιφερειακο Συμβουλο με το Σταύρο Αρναουτάκη, προκειμένου να δουν κάποια από τα προβληματα που υπαρχουν στην περιοχή, από κοντά.
Μετά το τέλος της επίσκεψης ο κ. Σταυρακάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση
«Η επίσκεψη του Εντεταλμένου Συμβούλου Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλη Βαμιεδάκη και εκ νέου υποψήφιου περιφερειακού Συμβούλου με το Σταύρο Αρναουτάκη, αποτέλεσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για μια ουσιαστική επαφή, με στόχο τη συζήτηση για τα μείζονα θέματα του Δήμου Βιάννου.
Πραγματοποιήσαμε από κοινού μια καταγραφή κάποιων βασικών θεμάτων και μια επιτόπια επίσκεψη σε Βιάννο και Άρβη, με τελευταίο σταθμό μας τη Μονή του Αγίου Αντωνίου.
Τόσο στη διάρκεια της παρουσίας μας στο Δημαρχείο Βιάννου, όπου συζητήσαμε με το Δήμαρχο και υποψήφιο περιφερειακο Συμβουλο με το Σταύρο Αρναουτάκη Παύλο Μπαριτάκη, όσο και στις επαφές μας με τους συνδημότες μας και τους τοπικούς εκπροσώπους φορέων και συλλόγων, κοινή διαπίστωση είναι αφενός η ύπαρξη ουσιαστικών ζητημάτων, αφετέρου η θέληση για την αντιμετώπισή τους.
Στόχος άλλωστε είναι η συνεχής βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο, η επίλυση των προβλημάτων και η υλοποίηση ενός ρεαλιστικού σχεδίου για το μέλλον του τόπου μας.
Όπως έχω επαναλάβει, μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβληματα του Δήμου Βιάννου, τα οποία με σωστή και μεθοδική δουλειά, στόχους, όραμα και φυσικά την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης θα καταφέρουμε να τα δούμε να επιλύονται στο μέλλον»
Διαφήμιση
Διαφήμιση