HomeΕΚΛΟΓΕΣΣτα Καμίνια ο Ηλίας Λυγερός

Στα Καμίνια ο Ηλίας Λυγερός

Μίλησε με τους κατοίκους της περιοχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην περιοχή των Καμινίων και κοντά στους κατοίκους της βρέθηκε χθες το βράδυ ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες», Ηλίας Λυγερός, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  και στελέχη της Κίνησης.

2

Θεωρώντας πως η άμεση επαφή με τους δημότες, ώστε να αφουγκραστεί από κοντά τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους,  αποτελεί πρώτιστη υποχρέωση του, ο κ Λυγερός επισκέφθηκε καταστήματα και καφενεία των Καμινίων και συζήτησε με τους πολίτες πως μπορεί η παραμελημένη αυτή από το Δήμο συνοικία του Ηρακλείου να αναβαθμιστεί.

4

Τα ζητήματα που του έθεσαν οι κάτοικοι πολλά και σημαντικά ξεκινώντας από την ανάπλαση της πλατείας των Καμινίων, τις διαρκείς διακοπές νερού λόγω βλαβών στο δίκτυο, την κακή κατάσταση του ασφαλτοτάπητα των δρόμων και φθάνοντας μέχρι το αίσθημα ανασφάλειας που τους διακατέχει καθώς η περιοχή τους σε αυτόν τον τομέα δεν εμφανίζει την καλύτερη δυνατή εικόνα. Η ανεργία και η φτώχεια εντείνει τα προβλήματα τους και τους κάνει να αισθάνονται «παιδιά ενός κατώτερου Θεού».

1

Ο κ Λυγερός τους παρουσίασε προτάσεις που περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Ενεργών Πολιτών, οι οποίες και μπορούν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος των ζητημάτων που του τέθηκαν υποσχόμενος πως ως αυριανή δημοτική αρχή θα είναι κοντά στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα τους. «Είναι ηθική μας υποχρέωση οι κάτοικοι  σε κάθε γωνιά του Ηρακλείου να τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης από πλευράς έργων και παρεμβάσεων που αναβαθμίζουν το επίπεδο της ζωής τους και κάνουν την καθημερινότητα τους πιο εύκολη», δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής των Ενεργών Πολιτών Ηλίας Λυγερός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση