HomeHL-GreeceΠικραμμένος: Δούλεψα για τη χώρα και με έμπλεξαν σε άθλια συναλλαγή

Πικραμμένος: Δούλεψα για τη χώρα και με έμπλεξαν σε άθλια συναλλαγή

Η υπόθεση Novartis έχει «δηλητηριάσει» την ελληνική κοινωνία, υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Φαρσοκωμωδία» χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος την έρευνα για την υπόθεση της Novartis, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η έρευνα αυτή στήθηκε από πολιτικούς που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν την πραγματική διαφθορά που υπάρχει στον κλάδο του φαρμάκου, με σκοπό να πλήξουν πολιτικούς τους αντιπάλους.

Όπως σημείωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η υπόθεση Novartis έχει «δηλητηριάσει» την ελληνική κοινωνία, γεννώντας αμφιβολίες στους πολίτες απέναντι στους δημοκρατικούς θεσμούς, με αποτέλεσμα να έχει χαθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών προς αυτούς.

Ως προς την προσωπική του εμπλοκή στην υπόθεση, ξεκαθάρισε πως η έρευνα σε βάρος του έχει κλείσει, καθώς δε βρέθηκε τίποτα το ύποπτο, ενώ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν του έχει ζητήσει συγγνώμη για την ανάμειξη του ονόματός του, κάνοντας λόγο για θέμα «πολιτιστικού επιπέδου και αξιοπρέπειας».

Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι αισθάνεται ότι έχει τελεστεί μία μεγάλη αδικία σε βάρος του, καθώς το 2012 εργάστηκε ως πρωθυπουργός για τη διάσωση της χώρας εν μέσω οικονομικής κρίσης, και η ανταμοιβή του ήταν να βρεθεί ύποπτος σε μία «άθλια συναλλαγή».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση