HomeHL-LifestyleΤο ξέσπασμα της Κ. Τσοπέη για τον τραγουδιστή – δραπέτη που παρίστανε το γιο της

Το ξέσπασμα της Κ. Τσοπέη για τον τραγουδιστή – δραπέτη που παρίστανε το γιο της

«Ζητάω να τον τιμωρήσει το ελληνικό κράτος όπως του αξίζει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έχουν να κάνουν με τον τραγουδιστή – δραπέτη από τις φυλακές από το 2002. Μία από τις αποκαλύψεις για τη δράση του ήταν πως μεταξύ άλλων παρίστανε τον γιο της Κορίνας Τσοπέη.

Η εφημερίδα Espresso επικοινώνησε μαζί της και από το Λος Άντζελες όπου μένει μόνιμα, ξέσπασε εναντίον του για το γεγονός ότι εκμεταλλευόταν το όνομά της.

«Νομίζω ότι μία φορά τον είχα δει στη ζωή μου. Μου συστήθηκε μέσα από μία παρέα. Μετά ακουγόταν εντόνως ότι κάποιος παρουσιάζεται ως γιος μου. Δεν ήξερα τίποτα περισσότερο για αυτόν τον άνθρωπο. Κάποια στιγμή ο αδελφός μου είχε πάει στη Σαντορίνη και σε ένα ξενοδοχείο του είπαν: ‘Έχουμε εδώ τον ανιψιό σας”. Και ο αδελφός μου επειδή γνώριζε τι συνέβαινε, τους απάντησε: “Κρατήστε τον, μην κάνετε τίποτα”, Πήγε, τον είδε και διαπίστωσε φυσικά πως ήταν ένας άλλος, δηλαδή αυτός που παρουσιαζόταν ως γιος μου. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Νόμιζα ότι τον είχαν κλείσει φυλακή», ανέφερε η Κορίνα Τσοπέη, στην Espresso.

«Όλα αυτά τα γεγονότα είναι απαράδεκτα. Νομίζω ότι είχε μπλέξει εκείνα τα χρόνια και την Ελένη Ανουσάκη. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο πουθενά στον κόσμο. Δηλαδή πώς μπορείς να κοροϊδεύεις ξενοδοχεία, εστιατόρια και έναν ολόκληρο λαό λέγοντας ότι είσαι γιος κάποιου χωρίς να είσαι;», πρόσθεσε.

Για το αν προτίθεται να κινηθεί νομικά, είπε: «Επειδή είμαι στην Αμερική, δεν είχα σκεφτεί αυτή την πτυχή, γιατί ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα. Αυτό που ζητάω είναι να τον τιμωρήσει το ελληνικό κράτος όπως του αξίζει».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση