Συνεχίζονται και σήμερα οι έρευνες για τους δύο αγνοούμενους στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για τον 83χρονο Γιώργο Τριανταφύλλου αλλά και τον Γιώργο Κατσαπρακάκη τα ίχνη των οποίων χάθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Από την Κυριακή ψάχνουν τον 83χρονο

Ο 83χρονος Γιώργος Τριανταφύλλου έφυγε με το αυτοκίνητό του την περασμένη Κυριακή από την περιοχή της Παντάνασσας κι έκτοτε εξαφανίστηκε.

Αστυνομικοί, Σαμαρείτες, εθελοντές και συγγενείς ψάχνουν σε όλη τη περιοχή της Κρήτης να βρουν τόσο τον ίδιο όσο και το όχημα.

Ο 83χρονος είναι εύσωμος με καστανά μάτια και ύψος 1,76μ. ενώ την ημέρα της εξαφάνισης του φορούσε ένα κοτλέ πράσινο παντελόνι, καρό μπεζ πουκάμισο σουέτ μπλε παλτό και καφέ παπούτσια.

Οδηγούσε ένα ανθρακί Honda Civic με αριθμό κυκλοφορίας ΗΚΚ4615.

lost-triantafyllou

Από το πρωί της Τρίτης αγνοείται και ο Γιώργος Κατσαπρακάκης

Σε εξέλιξη όμως βρίσκονται και οι έρευνες για τον εντοπισμό του Γιώργου Κατσαπρακάκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Τρίτης, στην περιοχή των Πραιτωρίων του δήμου Αρχανών – Αστερουσίων.
Giorgos-Katsaprakakis

Μέλη της οικογένειάς του σε συνεργασία με Σαμαρείτες, εθελοντές και άνδρες της αστυνομίας «χτενίζουν» όλη την περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με το οικογενειακό του περιβάλλον ο Γιώργος Κατσαπρακάκης αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας με κυριότερο αυτό της όρασης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση