HomeHL-GreeceΞεσπά η Κορίνα Τσοπέη για τον τραγουδιστή – δραπέτη που παρίστανε τον γιο της

Ξεσπά η Κορίνα Τσοπέη για τον τραγουδιστή – δραπέτη που παρίστανε τον γιο της

«Όλα αυτά τα γεγονότα είναι απαράδεκτα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Ζητώ την παραδειγματική τιμωρία του. Δεν θέλω να πέσει κανείς άλλος θύμα τέτοιων ανθρώπων”, είπε η Κορίνα Τσοπέη από το Λος Άντζελες, όπου βρίσκεται, αναφερόμενη στον τραγουδιστή – δραπέτη, ο οποίος υποστήριζε ότι είναι γιος της.

“Νομίζω ότι μία φορά τον είχα δει στη ζωή μου. Μου συστήθηκε μέσα από μία παρέα. Μετά ακουγόταν εντόνως ότι κάποιος παρουσιάζεται ως γιος μου. Δεν ήξερα τίποτα περισσότερο για αυτόν τον άνθρωπο. Κάποια στιγμή ο αδελφός μου είχε πάει στη Σαντορίνη και σε ένα ξενοδοχείο του είπαν: ‘Έχουμε εδώ τον ανιψιό σας’. Και ο αδελφός μου επειδή γνώριζε τι συνέβαινε, τους απάντησε: ‘Κρατήστε τον, μην κάνετε τίποτα’, Πήγε, τον είδε και διαπίστωσε φυσικά πως ήταν ένας άλλος, δηλαδή αυτός που παρουσιαζόταν ως γιος μου. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τι έγινε. Νόμιζα ότι τον είχαν κλείσει φυλακή”, ανέφερε η Κορίνα Τσοπέη, μιλώντας στην Espresso.

“Όλα αυτά τα γεγονότα είναι απαράδεκτα. Νομίζω ότι είχε μπλέξει εκείνα τα χρόνια και την Ελένη Ανουσάκη. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο πουθενά στον κόσμο. Δηλαδή πώς μπορείς να κοροϊδεύεις ξενοδοχεία, εστιατόρια και έναν ολόκληρο λαό λέγοντας ότι είσαι γιος κάποιου χωρίς να είσαι;” πρόσθεσε.

Στο ερώτημα εάν προτίθεται να κινηθεί νομικά ή εάν το έχει κάνει στο παρελθόν απάντησε: “Επειδή είμαι στην Αμερική, δεν είχα σκεφτεί αυτή την πτυχή, γιατί ξέρω πως λειτουργεί το σύστημα. Αυτό που ζητάω είναι να τον τιμωρήσει το ελληνικό κράτος όπως του αξίζει”.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Διαφήμιση
Διαφήμιση