HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Μαρίζα Χριστάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Η Μαρίζα Χριστάκη υποψήφια σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Με την παράταξη «Νέοι δρόμοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμα δραστήρια και ιδιαίτερα αγαπητή υποψήφια, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της την παράταξη «Νέοι Δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Μαρίζα Χριστάκη, δημοτική υπάλληλο στο Δήμο Ηρακλείου, η οποία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η Μαρίζα Χριστάκη εργάζεται στο τμήμα Πολιτισμού και είναι Ταμίας στον Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου Ηρακλείου. Γυναίκα με κοινωνικές ανησυχίες, ευαισθητοποιημένη και δραστήρια, επιθυμεί να συμβάλει και με τις δικές της δυνάμεις στην αναπτυξιακή πορεία του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ιδιαίτερα αγαπητή και δραστήρια υποψήφια, η Μαρίζα Χριστάκη, έρχεται και ενισχύει με την παρουσία της τη δημοτική μας παράταξη «Νέοι Δρόμοι». Μια γυναίκα με ήθος, με πολλές και αποδεδειγμένες ικανότητες, που μπορεί και θέλει να προσφέρει ακόμα περισσότερα, μέσα από την μεγάλη, κοινή μας προσπάθεια. Μαζί και με την Μαρίζα, συνεχίζουμε την πορεία μας προς ένα καλύτερο αύριο για το Μαλεβίζι. Συνεχίζουμε την υλοποίηση του τόσο φιλόδοξου, οραματικού σχεδιασμού που έχουμε ξεκινήσει στο Δήμο μας. Με σεβασμό και αξιοκρατία, με πλουραλισμό σε έργα και παρεμβάσεις, ισότιμα και πολύπλευρα. Καλωσορίζω λοιπόν για μια ακόμα φορά την αγαπητή Μαρίζα Χριστάκη και της εύχομαι κάθε επιτυχία στην κοινή μας πορεία».

Επισυνάπτεται φωτογραφία

Διαφήμιση
Διαφήμιση