HomeΕΛΛΑΔΑΑντιγόνη Λυμπεράκη: «Το Ποτάμι είναι διαφορετικό στην πολιτική»

Αντιγόνη Λυμπεράκη: «Το Ποτάμι είναι διαφορετικό στην πολιτική»

Η πρώτη της δήλωση μετά την παραίτηση Αμυρά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την παραίτηση του Γιώργου Αμυρά από τη θέση του βουλευτή του Ποταμιού τη θέση του καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα Αντιγόνη Λυμπεράκη, η οποία σε γραπτή της δήλωση αναφέρει τα εξής:

«Η καθυστερημένη παραίτηση του Γιώργο Αμυρά διορθώνει μια αδικία. Οι πολίτες της Β’ Αθήνας που ψήφισαν το Ποτάμι μπορούν τώρα να αποκτήσουν ξανά εκπροσώπηση στην Βουλή. Οφείλω λοιπόν να βάλω σε δεύτερη μοίρα προσωπικές επιδιώξεις και προγραμματισμούς. Σε μια συγκυρία που επανακάμπτει ο διχαστικός και στείρος δικομματισμός, έχει σημασία να ακούγεται καθαρά η ψύχραιμη φωνή που ήταν και είναι το Ποτάμι.

Διακόπτω την ενασχόλησή μου ως Γενική Διευθύντρια της SolidarityNow σε κρίσιμη στιγμή για το προσφυγικό. Την οπτική των ευάλωτων – είτε είναι πρόσφυγες, είτε νέοι που ψάχνουν δουλειά, είτε γυναίκες που αγωνιούν να ταιριάσουν τους πολλαπλούς ρόλους τους – δεν θα την ξεχάσω από τα έδρανα της Βουλής.

Το Ποτάμι είναι το διαφορετικό στην πολιτική. Ως βουλευτής του Ποταμιού, έστω για τους τελευταίους μήνες αυτής της Βουλής, θα κάνω ότι μπορώ για να αποδείξω ότι, τουλάχιστον στο δικό μας πολιτικό Κίνημα, εννοούμε αυτά που λέμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση