HomeΕΚΛΟΓΕΣΗ Κατερίνα Κουράκη υποψήφια με τον Ευτύχη Δαμιανάκη

Η Κατερίνα Κουράκη υποψήφια με τον Ευτύχη Δαμιανάκη

Στο δήμο Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποψήφια με τον Ευτύχη Δαμιανάκη για το δήμο Χανίων είναι η επιχειρηματίας Κατερίνα Κουράκη.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

Τα Χανιά είναι ο κοινός μας τόπος. Απ’ όταν επέστρεψα στα Χανιά, μετά τις σπουδές μου στο Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Καλαμάτας, παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.

Διακρίνω τις μεγάλες δυνατότητες, αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες. Βλέπω παρεμβάσεις αποσπασματικού χαρακτήρα, που δεν είναι ενταγμένες σ’ ένα συνολικό στρατηγικό σχεδιασμό, η υλοποίηση του οποίου θα οδηγήσει τον Δήμο μας σε μία νέα εποχή. Παρατηρώ προσωπικές στρατηγικές και όχι συλλογική δουλειά για τους κοινούς στόχους. Αυτά πιστεύω ότι μπορεί και πρέπει ν’ αλλάξουν.

Η νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια, με επικεφαλής τον Ευτύχη Δαμιανάκη έχει στοιχεία που με κάνουν να αισιοδοξώ για την επόμενη μέρα στον Δήμο Χανίων. Ο Ευτύχης Δαμιανάκης είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει, με τις γνώσεις, τον λόγο και τις προτάσεις του, ενώ η πλειάδα ικανών ανθρώπων που τον έχουν ήδη εμπιστευτεί φανερώνουν την πρόθεση για αποφάσεις ευθύνης, δουλειά με συνεργασία και πορεία με ενότητα.

Είναι μία αξιόπιστη και ελπιδοφόρα αυτοδιοικητική Κίνηση, στην οποία με χαρά εντάσσομαι, αποδεχόμενη την τιμητική πρόσκληση του Ευτύχη Δαμιανάκη. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, με το βλέμμα μπροστά.

Κατερίνα Κουράκη

Επιχειρηματίας

Απόφοιτη Τμήματος Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, ΑΤΕΙ Καλαμάτας

Διαφήμιση
Διαφήμιση