HomeHL-9Στο Αυτόφωρο θα δικαστεί ο 24χρονος για τους πυροβολισμούς στις Λίμνες

Στο Αυτόφωρο θα δικαστεί ο 24χρονος για τους πυροβολισμούς στις Λίμνες

Οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λασιθίου παραπέμφθηκε για να δικαστεί ο 24χρονος νεαρός που συνελήφθη για την επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς στις Λίμνες του Αγίου Νικολάου.

Ο νεαρός συλληφθείς οδηγήθηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου ο οποίος του άσκησε διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος αντίσταση κατά της αρχής, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, επικίνδυνη σωματική βλάβη καθώς και για άσκοπους πυροβολισμούς.

Στο μεταξύ, στα ίχνη και του δεύτερου δράστη που την περασμένη Δευτέρα «άνοιξε» πυρ την ώρα που καταδιώκονταν από αστυνομικούς, βρίσκονται οι αρχές.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, χθες οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 24χρονο με καταγωγή από χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου καθώς υπήρχαν στοιχεία πως συμμετείχε στο «θερμό» επεισόδιο που εκτυλίχθηκε προχθές το πρωί.

Λίγες ώρες αργότερα, οι αρχές ταυτοποίησαν και τον δεύτερο δράστη, έναν 28χρονο, με καταγωγή από το Ηράκλειο τον οποίον και αναζητούν.

Το χρονικό του «θερμού» επεισοδίου

Όλα συνέβησαν νωρίς της περασμένης Δευτέρας όταν υπήρξε ένα «θερμό» επεισόδιο με πυροβολισμούς στις Λίμνες του Αγίου Νικολάου ανάμεσα στους δράστες και τους κατοίκους του χωριού.

Στο σημείο κλήθηκε κι έσπευσε οι αστυνομία ωστόσο οι δύο νεαροί οπλισμένοι άνδρες μπήκαν σε ένα μαύρο 4Χ4 και τράπηκαν σε φυγή.

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν με τους δράστες να εγκαταλείπουν το όχημά τους και να στρέφουν τα όπλα εναντίον των αρχών πυροβολώντας ενώ κρύφτηκαν μέσα στους ελαιώνες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση