HomeHL-SportsΝέα μεθόδευση: Συμβούλιο… κατόπιν εορτής στη Σούπερ Λίγκα

Νέα μεθόδευση: Συμβούλιο… κατόπιν εορτής στη Σούπερ Λίγκα

Ομάδες ζήτησαν έκτακτο Δ.Σ. μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την αναδιάρθρωση, αλλά η ηγεσία το προσδιορίζει για την επόμενη εβδομάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη Σούπερ Λίγκα με την αναδιάρθρωση και τη μείωση των ομάδων να επικαιροποιείται πλέον από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Μοιραία, λοιπόν, κάποιες ομάδες θεωρούν ότι παραπλανήθηκαν με αφορμή και το τρικ του εκπροσώπου της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας στη συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη τη Δευτέρα

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, υπάρχουν ΠΑΕ, οι οποίες έστειλαν αιτήματα για τη διεξαγωγή έκτακτου Δ.Σ. εντός 48 ωρών. Μια φυσιολογική αντίδραση, που ωστόσο, πετάχτηκε στο… κάλαθο των αχρήστων.

Κι αυτό διότι η ηγεσία της Σούπερ Λίγκας (Μπαταγιάννης, Γκαγκάτσης) είναι έτοιμη να προσδιορίζει Δ.Σ. για την ερχόμενη εβδομάδα.

Συγκεκριμένα η πιο πιθανή ημερομηνία για συνεδρίαση είναι η Τρίτη 16 Απριλίου, αλλά στην πραγματικότητα αυτή είναι ακόμα μια μεθόδευση για να μειωθούν οι τυχόν αντιδράσεις.

Η απάντηση είναι αυτονόητη: Θα έχει προηγηθεί και η 28η αγωνιστική την Κυριακή και τα πράγματα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο στην ουρά της βαθμολογίας.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή με τις τρεις ομάδες, που υποβιβάζονται απευθείας αυτοί που «καίγονται» είναι οι Λεβαδειακός, ΟΦΗ και σε δεύτερο βαθμό ο ΠΑΣ Γιάννινα, που όντας αυτή τη στιγμή 13ος πάει για μπαράζ (τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν τον υπολογίζουμε καθώς είναι πεσμένος και μαθηματικά πλέον).

Διαφήμιση
Διαφήμιση