HomeHL-9Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συμμετοχή σας στη γιορτή του αθλητισμού

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την συμμετοχή σας στη γιορτή του αθλητισμού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τον ιδανικότερο τρόπο και ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το RUN GREECE Ηράκλειο, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση μαζικού αθλητισμού για το Ηράκλειο.

Περισσότεροι από 4.700 δρομείς όλων των ηλικιών, παρά τις άστατες καιρικές συνθήκες, έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα για τον αθλητισμό, τον υγιεινό τρόπο ζωής, την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι και απέδειξαν ότι ένα αθλητικό γεγονός, μπορεί να μετατραπεί σε μια μεγάλη γιορτή για όλο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα όμως, έτρεξαν και για καλό σκοπό, αφού τα σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και της χορηγίας τους,  ανέλαβαν την «υιοθεσία» ενός σπιτιού των Παιδικών Χωριών SOS Κρήτης, για έναν ολόκληρο χρόνο.

Μια κίνηση με σκοπό την ανάδειξη της προσπάθειας που καταβάλλεται στα Παιδικά Χωριά SOS Κρήτης, να γίνει γνωστό το έργο τους και να ενισχυθεί η δράση τους.

Η εταιρεία Χαλκιαδάκης Α.Ε., η πρώτη Κρητική εταιρεία επίσημος χορηγός του RUN GREECE Ηράκλειο, θα ήθελε να απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές, στον Ερυθρό Σταυρό, στο προσωπικό του ΕΚΑΒ και της ΕΛΑΣ, σε όλους τους επίσημους φορείς καθώς και στους διοργανωτές Σ.Ε.Γ.Α.Σ.,  Περιφέρεια Κρήτης- Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου, Δήμο Ηρακλείου και Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης για την άψογη διοργάνωση.

Και του χρόνου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση