HomeHL-MarketΣτην ΑΝΕΚ LINES η 22η Παιδιατρική Διημερίδα

Στην ΑΝΕΚ LINES η 22η Παιδιατρική Διημερίδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΝΕΚ LINES, ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν στην υγεία των παιδιών,  θα φιλοξενήσει την 22η Παιδιατρική Διημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος Παιδιάτρων Ιδιωτικού Τομέα Κρήτης, στο σύγχρονο Συνεδριακό της Κέντρο στα Χανιά,  αυτό το Σάββατο (13) & την Κυριακή (14) Απριλίου.

Την πρώτη ημέρα οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 9.00 π.μ. και θα διαρκέσουν ως τις 9.30 μ.μ.

Την δεύτερη μέρα η έναρξη των εργασιών θα είναι στις  9.30 π.μ. και η λήξη γύρω στις 3.00 μ.μ..

Κατά τη διάρκεια της διημερίδας, άρτια καταρτισμένοι επιστήμονες από όλη την Ελλάδα θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν και να ανταλλάξουν απόψεις για σημαντικά  θέματα όπως: Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), Δερματολογικά θέματα, Διατροφή στην παιδική ηλικία,  η χρήση των Αντιβιοτικών   στην καθημερινή πράξη και διάφορα παιδιατρικά θέματα που συναντώνται καθημερινά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η ΑΝΕΚ LINES, πιστή στη δέσμευσή της απέναντι στην Κρήτη και τους ανθρώπους της στηρίζει έμπρακτα τις πρωτοβουλίες φορέων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στο νησί μας.

Με διαχρονική ευαισθησία για θέματα υγείας και πρόληψης, η εταιρεία ανοίγει τις πόρτες του Συνεδριακού της Κέντρου, με αγάπη και φροντίδα για τα παιδιά που αποτελούν το αύριο του τόπου μας.

(Μπορείτε να ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα της διημερίδος εδώ http://bit.ly/2I7mxt8 )

Διαφήμιση
Διαφήμιση