HomeΚΟΣΜΟΣΤα social media επιστρατεύει ο Νετανιάχου για τις σημερινές εκλογές

Τα social media επιστρατεύει ο Νετανιάχου για τις σημερινές εκλογές

Οι κάλπες θα κρίνουν τη μακρόχρονη κυριαρχία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς σήμερα απαγορεύεται η προβολή της προεκλογικής εκστρατείας από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης.

Ο δεξιός ηγέτης, ο οποίος ξέρει να χειρίζεται τα μίντια, ανήρτησε έναν σύνδεσμο στο Twitter και στο Facebook με ένα βίντεο που περιείχε το εξής μήνυμά του στα εβραϊκά: «Καλημέρα. Σήμερα το πρωί θέλω να σας μιλήσω προσωπικά μέσω του messenger. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ στον σύνδεσμο. Περιμένω».

Οι σημερινές κρίσιμες πρόωρες βουλευτικές εκλογές θα κρίνουν εάν θα συνεχιστεί η μακρόχρονη απόλυτη κυριαρχία του Μπενιαμίν Νετανιάχου στο πολιτικό σκηνικό της χώρας ή αν ήρθε η ώρα της αλλαγής με τον νέο πολιτικό -απόστρατο στρατηγό- Μπένι Γκαντς.

Περίπου 6,3 εκατομμύρια ψηφοφόροι καλούνται στις κάλπες ως τις 22:00 [τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας] για να αναδείξουν τα 120 μέλη της επόμενης Κνέσετ, της ισραηλινής εθνικής αντιπροσωπείας.

Οι πρόωρες βουλευτικές εκλογές έχουν προσλάβει ήδη εδώ και καιρό χαρακτήρα δημοψηφίσματος υπέρ ή κατά του «Μπίμπι», όπως αποκαλούν οι συμπατριώτες του τον Νετανιάχου, που είναι στην εξουσία δεκατρία χρόνια και πλέον.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση